Beşiktaş'ta 29 kişiye mezar olan yangının ilk çıkış anı kamerada

Türkiye, dün İstanbul Beşiktaş'tan gelen haberle yıkıldı. Gayrettepe Mahallesi'nde 16 katlı bir binanın -1 ve -2’nci katındaki bir eğlence mekanında tadilat sırasında çıkan yangında 29 kişi hayatını kaybetti. Facianın ardından İçişleri Yerlikaya, yangının ilk çıkış görüntülerini paylaşarak "Olayla ilgili iki müfettişimiz tarafından yürütülen idari soruşturma çok yönlü olarak devam ediyor. Yangının ilk çıkış görüntülüleri yüreklerimizi bir kez daha yaktı." dedi.

İstanbul Gayrettepe'de Yıldız Posta Caddesi'nde bulunan bir gece kulübünde tadilat sırasında çıkan yangında 29 kişi hayatını kaybetti. Yangın faciası ile ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabında, yangının çıkış anına ilişkin görüntü paylaşarak, "İdari soruşturma çok yönlü olarak devam ediyor. Yangının ilk çıkış görüntülüleri yüreklerimizi bir kez daha yaktı. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı yaralılarımıza acil şifalar diliyorum" dedi.

Yerlikaya'nın paylaşımı şu şekilde:

"Dün Beşiktaş Gayrettepe’de meydana gelen yangında maalesef 29 çalışan hayatını kaybetmişti. Olayla ilgili iki müfettişimiz tarafından yürütülen idari soruşturma çok yönlü olarak devam ediyor. Yangının ilk çıkış görüntülüleri yüreklerimizi bir kez daha yaktı. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet; ailelerine ve yakınlarına başsağlığı; yaralılarımıza acil şifalar diliyorum"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN