Beylikdüzü'nden Söğütlüçeşme'ye kadar tramvay keyfi başlıyor! İBB test sürüşlerine başladı: Metrobüslerde yeni dönem

Beylikdüzü'nden Söğütlüçeşme'ye kadar tramvay keyfi başlıyor! İBB test sürüşlerine başladı: Metrobüslerde yeni dönem

Milyonlarca İstanbullunun yüzünü güldürecek yeni müjdeler gelmeye devam ediyor. İstanbul'un en büyük sorunu ulaşım probleminde yeni çözümlerde peş peşe geliyor. Beylikdüzü'nden Söğütlüçeşme'ye kadar herkes resmen tramvay keyfi yaşayacak. İBB test sürüşlerine başladı. İşte tüm detaylar…

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul'un ulaşım sorununa yeni çözümleriyle yüz güldürüyor. İstanbul'da bir yerden bir yere gitmek zulüm gibi gelirken yeni ulaşım araçları ile herkes daha rahat bir ulaşım sağlayacak. Geçtiğimiz süreçte elektrikli metrobüs için sevindiren açıklamalar gelirken ilk test sürüşleri içinde düğmeye basıldı. Tüm İstanbullu Beylikdüzü'nden Söğütlüçeşme'ye kadar tramvay rahatlığında bir yolculuk sağlayacak. İşte tüm detaylar…

İSTANBUL'A ÇEVRE DOSTU ULAŞIM

İstanbullu vatandaşlar daha rahat bir ulaşım sağlasın diyen Ekrem İmamoğlu, İstanbul'da yeni projeleriyle gelmeye devam ediyor. İBB bünyesinde geliştirilen elektrikli metrobüslerin ilk test sürüşleri başladı. %100 elektrikli olan bu otobüsler tam 40 metre uzunluğunda ve 4 vagondan oluşuyor. Otobüs otobüs olalı böyle rahatlık görülmedi. Herkes daha rahat bir şekilde isteği yere ulaşım sağlayacak.

elektrikli-metrobus-1.jpg

420 yolcu kapasitesine sahip olan yeni elektrikli metrobüslerde otonom sürüş teknolojisi bulunuyor. Ulaşımda yeni bir çağ başlatan elektrikli metrobüslerde test süreci devam ederken tramvay rahatlığında bir ulaşım keyfi sunuluyor. Yolcular bu metrobüslerde kendini tramvay kullanıyormuş rahatlığında hissedecek.

yeni-elektrikli-metrobus-ici-001.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN