Binali Yıldırım 2023 seçimleri hakkında konuştu: Erdoğan'ı indiremezsiniz, gücünüz de yetmez

Binali Yıldırım 2023 seçimleri hakkında konuştu: Erdoğan'ı indiremezsiniz, gücünüz de yetmez

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, katıldığı bir törende yaptığı konuşmada 2023 seçimleri hakkında konuştu. Yıldırım, "Erdoğan'ı indiremezsiniz, gücünüz de yetmez." dedi. Yaşanan ekonomik kriz ile ilgili de açıklama yapan Yıldırım "Sorunu olmayan delilerle ölülerdir." ifadelerini kullandı.

Önümüzdeki yıl yapılması beklenen 2023 seçimlerine değinen AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım Kocaeli’nin Darıca ilçesinde Emek Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Tapu Teslim Töreni’nde açıklama yaptı. Yıldırım, "Varsa yoksa 'Recep Tayyip Erdoğan'ı indirelim' diyorlar. İndiremezsiniz, gücünüz de yetmez. Bu millet Recep Tayyip Erdoğan'a ve ekibine bugüne kadar sahip çıktı. Bundan sonra da sahip çıkacak." dedi.

SORUNU OLMAYAN DELİLERLE ÖLÜLERDİR

Yaşanan ekonomik kriz ile ilgili de konuşan Yıldırım "Sorunu olmayan delilerle ölülerdir. Herkesin sorunu vardır. Sorunları çözecek irade de vardır" ifadelerini kullandı.

1-006.jpg

Yıldırım'ın konuşması şu şekilde:

"Hiç merak etmeyin daha güzel günleri birlikte yaşayacağız. Bugün tabi ki sorunlarımız var. Bunun farkındayız. Şunu bilmenizi istiyorum; sorunu olmayan delilerle ölülerdir. Herkesin sorunu vardır. Sorunları çözecek irade de vardır. O irade de Recep Tayyip Erdoğan’dır ve AK Parti’dir. Bunun dışındaki lafügüzaftır. Biz bunların hepsini görüyoruz, siz de görüyorsunuz.

PARASIYLA BÖBÜRLENEN ÜLKELER VATANDAŞLARINA HİZMET VEREMEDİ...

Dünya son 2.5 senedir büyük bir değişim yaşıyor. Önce büyük bir belayla imtihan edildik. Bir Koronavirüs süreci yaşadık ve burada gelişmiş, zengin, böbürlenen birçok ülke sınıfta kaldı. Türkiye hazırlıklıydı. Bunun verdiği güvenle iki yıl milletimizin sağlığı için iyiliği için her türlü çalışmayı yaptık.

Şehir hastanelerini niye yaptınız, diye bizi yerden yere vuranlar; bu hastalıkta, bu salgında bir kez daha rezil oldular, pişman oldular. Bunu hep birlikte yaşadık. Amerika, Avrupa, parasıyla böbürlenen ülkeler vatandaşlarına en temel sağlık hizmetini veremezken Türkiye bu belayı en az hasarla atlatan ülke oldu."

3-003.jpg

ERDOĞAN'I İNDİREMEZSİNİZ, GÜCÜNÜZ YETMEZ

2023 seçimlerine değinen Yıldırım, "Ortalıkta dolaşanlar, yetki isteyenler ne vadediyorlar? 'AK Parti 29 bin kilometre bölünmüş yol yaptı. Biz gelince 56 bin kilometreye çıkaracağız' diyeni duydunuz mu? 'Şehir hastanelerini 2 katına çıkaracağız' diyeni duydunuz mu? 'Havaalanlarını 2 katına çıkaracağız' diyenleri duydunuz mu? 'Okulları artıracağız' diyenleri duydunuz mu? 'İstihdamı artıracağız' diyenleri duydunuz mu? Ne duyuyorsunuz? Varsa yoksa 'Recep Tayyip Erdoğan'ı indirelim' diyorlar. İndiremezsiniz, gücünüz de yetmez. Bu millet Recep Tayyip Erdoğan'a ve ekibine bugüne kadar sahip çıktı. Bundan sonra da sahip çıkacak. Bunlar aynı şeyi söylüyor.

2-005.jpg

2023'TE YENİ BİR DESTAN YAZMAYA HAZIR MISINIZ?

İçeride ve dışarıda terör örgütleriyle iş birliği yapanlar da aynı şeyi söylüyorlar. Aynı yerde buluşuyorlar. Varsın buluşsunlar, varsın hangi planları yaparlarsa yapsınlar. Milletin planı da her zaman kuyumcu terazisi gibidir. Şimdi soruyorum, 2023'te tekrar yeni bir destan yazmaya hazır mısınız?" diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (31)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
31 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN