Binali Yıldırım Murat Dalkılıç'ın konserinde türkü söyledi: Gençler siz sanatçıyı karıştırdınız

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Erzincan’da düzenlenen Murat Dalkılıç konseri öncesinde sahneye çıkarak "Erzincan'a girdim ne güzel bağlar" ile “Uzun ince bir yoldayım” türkülerini seslendirdi. Yıldırım seyircilerin 'bir daha, bir daha' şeklindeki ısrarlarına "Gençler siz sanatçıyı karıştırdınız" şeklinde karşılık verdiç.

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Erzincan Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen Murat Dalkılıç konseri öncesi sahneye çıkarak "Erzincan'a girdim ne güzel bağlar" ile “Uzun ince bir yoldayım” türkülerini seslendirdi.

Yıldırım, seyircilerin "Bir daha, bir daha" şeklindeki ısrarlarına "Gençler siz sanatçıyı karıştırdınız, sanatçı geliyor." şeklinde karşılık verdi. Yıldırım'ın bu cevabı konser alanındaki vatandaşlarda gülüşmelere neden oldu.

Daha sonra seyirciyle "Uzun ince bir yoldayım" türküsünü söyleyen Yıldırım'a Erzincan Valisi Mehmet Makas da el işlemesi bakır kupa hediye etti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (9)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
9 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN