Bir günde iki kadın daha katledildi

Bir günde iki kadın daha katledildi

Kayseri'de boşanma aşamasındaki eşini öldüren İsmail Çınar intihar ederken benzer bir olay ise Adana'da meydana geldi. Eşini öldüren Osman Hoşça yaşamına son verdi.

Tüm dünyada kadına yönelik şiddet, taciz ve cinayet haberlerinin artarak devam ettiği bu günlerde kötü haber bu kez Kayseri ve Adana'dan geldi.

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde İsmail Çakır, boşanma aşamasında olduğu eşi Zehra Çakır’ı öldürüp aynı silahla intihar etti. 2 çocukları bulunan İsmail ve Zehra Çakır çiftinin 6 yıl önce ikinci evliliklerini yaptıkları öğrenildi. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Adana'da eşi Fatma Hoşça'yı tüfekle öldüren Osman Hoşça, aynı silahla yaşamına son verdi.

Evden gelen silah seslerini duyan komşularının ihbarı üzerine, adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Eve giren sağlık ekipleri çiftin hayatını kaybettiğini belirledi. Polis, olay yerinde geniş güvenlik önlemi aldı. Çiftin cenazesi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN