Bir ilde daha okullar tatil edildi! Valilik son dakika açıkladı: Sonra okulun kapısından dönmeyin

Bir ilde daha okullar tatil edildi! Valilik son dakika açıkladı: Sonra okulun kapısından dönmeyin

Bazı şehirlerde görülen yoğun yağış nedeniyle gözler Valilik açıklamalarına çevrildi. Bugün okullar tatil mi? 29 Kasım'da okullar tatil edildi mi? sorusunun yanıtı merak ediliyor. Valilik tarafından yapılan son dakika açıklaması ile birlikte o şehirde okulların tatil edildiği duyuruldu. İşte tüm detaylar…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü o şehirlerde olumsuz hava şartlarına işaret etti. Meteoroloji 21 şehir için sarı ve turuncu kodlu uyarı yaparken tatil haberleri de peş peşe geldi. Fırtına ve sağanak yağış nedeniyle su baskınları ve bazı şehirlerde görülen kar yağışı okulların da tatil olmasına neden oldu. Valilikler tarafından yapılan açıklama doğrultusunda o şehirlerde eğitime bir gün ara verildi. İşte tüm detaylar…

OKULLAR TATİL EDİLDİ Mİ?

7 Kasım 2023 tarihinde Zonguldak ve Hatay'ın İskenderun ilçelerinde Eğitime bir gün ara verildi. 8 Kasım 2023 tarihine geldiğimizde ise Hatay İskenderun ve Erzurum için tatil uyarısı yapıldı. 29 Kasım 2023 çarşamba günü ise Bursa'da eğitime ara verilmesine karar verildi. Kuvvetli fırtına nedeniyle 5 ilçede eğitime ara verilirken kamu kurumlarında çalışan hamile, engelli ya da kronik hastalığı bulunan personelinde idari izinli sayılacağı duyuruldu.

istanbul-firtina.jpg

BURSA VALİLİĞİ AÇIKLADI

Bursa'da etkili olacak fırtına nedeniyle eğitime ara verilmesine karar veren Bursa Valiliği olumsuz hava şartlarını işaret ederek Osmangazi, Yıldırım, Nilüfer, Kestel ve Gürsu ilçelerinde 29 Kasım çarşamba günü ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün süreyle ara verilmesine karar verdi. Bunun yanı sıra kamu kurumlarında çalışan hamile, engelli ya da Kronik hastalığı olan personelin de 29 Kasım 2023 tarihinde idari izinli sayılacağı duyuruldu.

İstanbul, Ankara, İzmir Kocaeli, Düzce ve Sakarya'da etkili olan fırtına için uyarılarda peş peşe geldi. Ancak bu şehirlerde okulların tatil edildiği ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN