Bir parti daha Cumhur İttifakı'na katıldı! 'Erdoğan'a oy vereceğiz' diyerek sürpriz açıklamayı duyurdu

Bir parti daha Cumhur İttifakı'na katıldı! 'Erdoğan'a oy vereceğiz' diyerek sürpriz açıklamayı duyurdu

Tüm Türkiye'nin gözü 14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimlerde. Adayların belli olmasının ardından milletvekili kadroları netleşmeye başladı. Kulislerde milletvekili adayı sürerken Cumhur İttifakı'ndan sürpriz bir hamle geldi. Bir parti daha Cumhur İttifakı'na katıldı. 'Erdoğan'a oy vereceğiz' diyerek kararlarını açıkladılar. Kimse bu kararı beklemiyordu. İşte ayrıntılar haberimizde...

Türkiye 14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimlere doğru ilerliyor. Adayların belli olmasının ardından milletvekili adayları açıklanmaya başladı. Kulislerden pek çok bilgi aktarılırken gelen son dakika bilgisi herkesi şoke etti. Bir parti daha Cumhur İttifakı'na katıldı. 'Erdoğan'a oy vereceğiz' diyerek sürpriz açıklamayı duyurdular.

hjjhhjhj-16-001.jpg

CUMHUR İTTİFAKI'NA KATILMA KARARI ALDILAR

Büyük Türkiye Partisi, 14 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili seçimlerinden çekilme kararı aldı. Yüksek Seçim Kuruluna (YSK) daha önce verilen milletvekili aday listesinin iptali için dilekçe sunan Genel Başkan Hüseyin Durmaz ve beraberindeki heyet, 2023 seçimlerinin büyük öneme sahip olduğunu ve bu nedenle Cumhur İttifakı ve Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleme kararı aldıklarını belirtti.

ghhghghg-42.jpg

"ERDOĞAN'A OY VERECEĞİZ"

Büyük Türkiye Partisi Genel Başkanı Durmaz, “2023 seçimlerinin ülkemiz ve milletimiz için son derece önemli bir seçim olduğunu düşünüyoruz. Bu nedenle Büyük Türkiye Partisi olarak 28. dönem milletvekili adaylarımızı Cumhur İttifakı'nı ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı desteklemek üzere geri çekiyoruz. 2023 seçimlerinin bir beka meselesi olduğunu, son derece önemli bir seçim olduğunu görüyoruz. Var gücümüzle Cumhurbaşkanımızı ve Cumhur İttifakı'nı destekleyeceğiz” dedi.

ghhhghg-3.jpg

"Ülkemizi rahatsız eden görüntüler var" Aynı görüşte olan başka partilerin de olduğunu ifade eden Durmaz, “Ülkemizi rahatsız eden görüntüler var. Daha da çıkacağına inanıyorum. Bu yüzden biz merkez sağ parti olarak son derece temkinliyiz, dikkatliyiz. Bizim için önemli olan vatansa gerisi teferruattır. Şahsım, partim önde değildir, vatan öndedir. Vatanımızın bekası için aldığımız bir karardır” şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN