Bir sağlık çalışanı Sağlık Bakanlığı önünde kendini ambulansa kitledi

Bir sağlık çalışanı Sağlık Bakanlığı önünde kendini ambulansa kitledi

Ankara'daki Sağlık Bakanlığı binasının önünde bir sağlık çalışanı kendisini ambulansa kilitleyerek, "Hasta haklarını savunmak için bu eylemi yapıyorum. Ben devletin hastanesinde iş yapamıyorsam; hastalar, hasta yakınları, bu millet ne yapsın?" dedi. Olay yerine gelen polis ekiplerinin sağlık çalışanını ikna etmesinin ardından ambulanstan çıkarıldı.

Sağlık Bakanlığı binasının önünde bir sağlık çalışanı kendisini ambulansa kilitledi. Olay yerine gelen polis ekiplerinin ikna etmesinin ardından ambulanstan çıkarıldı. İnceleme devam ediyor.

Sağlık çalışanı kendisini ikna etmeye gelenlere megafonla "Ben terörist değilim. Kimse gelmesin, sağlık bakanı gelene kadar buradayım. Vatandaşlara zarar vermek istemiyorum. Ben devletin hastanesinde iş yapamıyorsam vatandaş ne yapsın. 3 saattir onkoloji hastası için hastane arıyorum. Servise teslim edemedim. Yoğun bakımlık hasta. Bu eylemim devlete zarar vermek amacıyla değil. Hasta haklarını savunmak için bu eylemi yapıyorum. Ben devletin hastanesinde iş yapamıyorsam; hastalar, hasta yakınları, bu millet ne yapsın?" ifadelerini kullandı.

Tele 1 muhabiri Sercan İke'nin aktardığına göre; ambulansın önüne itfaiye aracı çekilirken, basın mensupları bölgeden uzaklaştırıldı. Bakanlık personelleri sağlık çalışanı ile görüşürken itfaiye ekipleri tazyikli su ile müdahaleye için de hazırlık yaptı.

Sağlık çalışanı araçtan çıkartıldı, basın mensuplarına yayın yapmayın uyarısı yapıldı.

ARAÇTAN ÇIKARILDI

Ambulansa kendini kitleyen sağlık çalışanı ikna edilerek araçtan çıkarıldı. Olay yerinde inceleme sürüyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN