Bir suç örgütü daha çökertildi! 4 ilde 9 şüpheli gözaltında

Bir suç örgütü daha çökertildi! 4 ilde 9 şüpheli gözaltında

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul merkezli 4 ilde eş zamanlı düzenlenen "Kafes-33" operasyonlarında, bir organize suç örgütünün daha çökertildiğini açıkladı. Baskında 9 şüpheli gözaltına alındı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul merkezli Ankara, Diyarbakır ve Mersin’de eş zamanlı olarak gerçekleştirilen "Kafes-33" operasyonlarında elebaşılığını Ahmet Söylemez’in yaptığı organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu.

BASKI, KURŞUNLAMA, HARAÇ VE ÖLÜM TEHDİDİ

Bakan Yerlikaya, suç örgütünün, iş yerlerini kurşunlayarak iş insanları üzerinde baskı kurduğu ve bu sayede para talep ettikleri, iş insanlarını ve ailelerini ölümle tehdit ettikleri, para vermeyi reddeden iş insanlarına ve yakın akrabalarına yönelik silahlı saldırı gerçekleştirdiklerinin tespit edildiğini söyledi.

"Kafes-33" operasyonunda Ahmet Söylemez ile birlikte toplam 9 şüpheli gözaltına alındı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN