Bombacının yeni görüntüleri ortaya çıktı: Saldırıdan hemen önce bakın neredeymiş

Taksim'deki terör saldırısıyla ilgili yeni görüntüler gelmeye devam ediyor. Daha önce saldırı öncesi keşif görüntüleri ortaya çıkan terörist Ahlam Albashır'ın olay günü kozmetik mağazasından alışveriş yaparken görüntüleri de ortaya çıktı.

İstiklal Caddesi'nde 13 Kasım Pazar günü düzenlenen, 6 kişinin öldüğü ve 81 kişinin yaralandığı terör saldırısıyla ilgili soruşturma sürerken yeni görüntüler de ortaya çıkmaya devam ediyor. Daha önce terörist Ahlam Albashır'ın Taksim'deki keşif görüntüleri ve Esenler'de telefonla konuştuğu görüntüleri ortaya çıkmıştı.

Ortaya çıkan son görüntülerde ise, teröristin elindeki çantayla hafif ticari aracın ön koltuğundan inip yerine arkada koltukta oturan ve olaydan sonra Edirne'ye geçerek izini kaybettiren şüpheli Bilal Hassan'ın oturduğu anlar yer alıyor.

Aracın Taksim Meydanı'ndan ayrılması sonrası kadın terörist Albashır'ın bir mağazaya girdiği anların bulunduğu görüntülerde, teröristin burada kısa süre alışveriş yapıp iş yerinden çıkması dikkati çekti.

İFADESİNDE 'RİMEL ALDIM' DEMİŞTİ

Terörist Albashır söz konusu görüntülerle ilgili ifadesinde şunları kaydetmişti, "Olay günü Taksim’e dördüncü kez Bilal ile birlikte gittik. Sonra Bilal’e bir telefon geldi. Bana, ‘Sen bekle, ben geleceğim’ dedi. Bilal’i beklerken bir kozmetik mağazasına girdim. Oradan kendime rimel aldım. Banka oturdum. Çantaya elimle baktığımda, üstte cips vardı. Elimle yokladığımda, altta yumuşak bir şey vardı. Uyuşturucu olduğunu düşündüm. Çantada bomba olduğunu bilmiyordum. Beni kardeşlerimle tehdit ettiler."

İlgili Haberler
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir