Taksim'de teröristin en net keşif görüntüleri: Özçekim yaparak kaydetti

İstiklal Caddesi'ne bombayı bırakan Ahlam Albashır'ın cadde üzerinde yaptığı keşfe ait en net görüntüler ortaya çıktı. Görüntüde Albashır'ın caddede özçekim yaparak ilerlediği ve patlamanın gerçekleştirildiği yerin önünden geçerken bir mağazanın karşı yönünü dikkatli bir şekilde kaydettiği görüldü.

Beyoğlu’nda aralarında çocukların da bulunduğu 6 sivilin hayatını kaybettiği terör saldırısının bir numaralı failinin olay yerindeki en çarpıcı keşif görüntüleri ortaya çıktı. 22 Ekim’de saatler 18.05’i gösterdiğinde KGYS kameralarına takılan Ahlam Albashir’in, İstiklal Caddesi’nde bombayı bırakacağı en kalabalık yeri cep telefonu ile kayıt altına aldığı anlar görüntülere yansıdı.

Beyoğlu’ndaki bombalı saldırıyı gerçekleştiren kadın terörist Ahlam Albashir ve beraberindeki 17 PKK/YPG üyesi tutuklanırken, menfur saldırıya ilişkin yürütülen soruşturmada yeni görüntüler ortaya çıkmaya devam ediyor.

Bölücü terör örgütü PKK’nın Suriye kolu PYD/YPG kontrolündeki bir hücre tarafından düzenlenen saldırının perde arkası araştırılırken, eylemin kilit ismi Ahlam Albashir’in İstiklal Caddesi’ndeki keşif yaptığı anlara ilişkin ortaya çıkan görüntülerde, adeta bombanın nerede patlatılması gerektiğini cep telefonu ile kayıt aldığı görülüyor. Terörist, 22 Ekim’deki keşif görüntülerinde, caddede yürüdüğü sırada özçekim yaparak ilerliyor ve saatler tam 18.05’i gösterdiğinde patlamanın gerçekleştirildiği yerin önünden geçerken bir mağazanın karşı yönünü dikkatli şekilde kayıt altına alıyor.

Bombanın patlatılacağı noktanın en net keşif görüntüsü olan KGYS görüntülerine göre, Suriye uyruklu teröristin cep telefonu ile kayda aldığı o görüntü ve fotoğrafları da PKK/YPG’nin Ayn El-Arab’taki (Kobani) örgüt sorumlularına gönderdiği anlaşılıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN