Boşanma tartışmasında silahlar çekildi! Yaralılar var

Boşanma tartışmasında silahlar çekildi! Yaralılar var

Akraba olan Gül- Oktay Korkmaz çiftinin boşanma tartışmasına aileler de dahil oldu. Silahların çekildiği kavgada gelin dahil 5 kişi yaralandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Olay Şanlıurfa'nın Birecik ilçesine Almaşar Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Gaziantep’te oturan ve aynı zamanda kuzen olan Gül Korkmaz, evli olduğu Oktay Korkmaz’tan boşanmak istemesi üzerine Birecik’teki baba evine gitti.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI!

Oktay Korkmaz, yakınlarıyla birlikte kayınpederi ve aynı zamanda amcası olan Ayhan Korkmaz’ın evine gitti. Bir süre evde görüşen tarafların arasında çıkan tartışma büyüdü ve sokağa taşarak taş, sopa ve tüfeklerin kullanıldığı kavgaya dönüştü.

Kavgada Çiğdem ve Gül Korkmaz tüfekten çıkan saçmalarla Ömer, Feyyaz ve Müslüm Korkmaz da taş ve sopa darbeleriyle yaralandı. İhbar üzerine olay yerine emniyet ve sağlık ekipleri gönderildi.

Hayati tehlikeleri bulunmayan yaralıların Birecik Devlet Hastanesi'nde tedavileri devam ediyor. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN