Böylesini Müge Anlı bile görmedi! Karne almak için öğretmenine kaçan öğrencinin savunması Anlı'yı çıldırttı

Böylesini Müge Anlı bile görmedi! Karne almak için öğretmenine kaçan öğrencinin savunması Anlı'yı çıldırttı

Manisa'da yaşanan dramatik olay, Müge Anlı ile Tatlı Sert programında büyük yankı uyandırdı. B. A. isimli öğrencinin, karne almak bahanesiyle evinden ayrılıp 32 yaş büyük öğretmeniyle evlenmesi, genç kızın ailesini çaresiz bıraktı. Ailenin yardım çağrısı üzerine Müge Anlı, "Senin öğretmeninle ne işin var?" diyerek sert bir çıkış yaptı. Ancak B. A.'nın verdiği cevaplar herkesi şaşırttı.

Müge Anlı'nın programında ailesiyle birlikte konuk olan 18 yaşındaki B. A., Manisa'dan canlı yayına bağlandı. Müge Anlı'nın "Öğretmeninle ne işin var?" sorusuna cevap veren genç kız, şu açıklamaları yaptı: "Biz evlendik Müge Hanım. Her şeyi düzgün bir şekilde konuştuk. Ailem de kabul etti. Şu anda niye buradalar anlamıyorum. Kendi rızamla evlendim. Tekrar söylüyorum, mutluyum! Aramızda duygusal bir bağ vardı. Nisan ayından sonra kendisine durumu açıkladım. O da 'Bu olmaz, ailen kabul etmez. Uzak dur' dedi. Ama ben uzak durmadım."

Müge Anlı'nın şaşkınlıkla sorduğu sorular üzerine genç kız, öğretmeniyle ne zamandır birlikte olduğunu belirtti. Bunun üzerine Müge Anlı, "50 yaşındaki bir adam karısından boşanıp, sadece 1 aydır hoşlandığı öğrencisine mi nikah kıydı? Sen mi evlenmesini istedin?" şeklindeki sorularını yöneltti. B. A. ise "Ben evlenmesini istedim" şeklinde yanıt verdi.

1-001.webp

B. A.'nın karne almak bahanesiyle öğretmeniyle evlenip kaçması, ailesini büyük bir üzüntüye boğdu. Ancak aile, kızlarının yanında olduklarını belirterek "Evine gel, biz senin arkandayız. Psikolojin yerinde değil. Her zaman senin yanındayız" ifadelerini kullandı.

Bu trajik olay, gazetecilik perspektifiyle özetlemek gerekirse, 18 yaşındaki B. A.'nın Manisa'da yaşayan ailesini çılgına çeviren bir evlilik skandalı ortaya çıktı. Karne almaya gittiği söyleyerek evden ayrılan genç kızın, 32 yaş büyük olan öğretmeniyle evlenip kaçtığı öğrenildi. Ailenin çaresizliği üzerine Müge Anlı'dan yardım istemesiyle olay kamuoyuna duyuldu. Müge Anlı, programda duyduğu haber üzerine öğretmeni hedef alarak sert çıkışlar yaptı. Ancak genç kızın sözleri, herkesi şaşırttı. B. A., evliliklerinin kendi isteğiyle gerçekleştiğini ve mutlu olduğunu belirtti. Bu olay, toplumda büyük bir infial yaratırken, ailenin desteğiyle genç kızın psikolojik açıdan da desteklenmesi gerektiği anlaşıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN