Bu haber uyku uyutmayacak! O illerde 7 ve 8 büyüklüğünde deprem bekleniyor!

Bu haber uyku uyutmayacak! O illerde 7 ve 8 büyüklüğünde deprem bekleniyor!

Kahramanmaraş depremine 3 gün önceden açıklayan deprem kahini Frank Hoogerbeets dikkat çeken uyarılarda bulundu. Twitter üzerinden yaptığı paylaşım ile depremleri haber veren Frank Hoogerbeets herkesi korkutan o açıklamayı yaptı. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…

Twitter hesabı üzerinden önemli bir paylaşımda bulunan Frank Hoogerbeets Kahramanmaraş depremine 3 gün öncesinde açıkladı. Şimdi ise yeni bir paylaşım yapan Hoogerbeets, 3-4 Mart tarihini işaret etti. Dünya, Merkür ve Satürn gezegenlerinin birbirine yaklaşacağını dile getiren Hoogerbeets, 7 veya 8 üzerinde bir sismik olay olabileceğinin altını çizdi. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…


MART AYINI İŞARET ETTİ

6 Şubat 2023 tarihinde gerçekleşen Kahramanmaraş depremine 3 gün önceden bildiren uzman Frank Hoogerbeets, yeni tahminlerini açıkladı. Sosyal medya hesabı üzerinden dikkat çeken Hoogerbeets, Mart ayının ilk haftasını işaret etti. Bu haftalarda görülebilecek sismik olaylara dikkat çeken uzman isim önemli uyarılarda bulundu.

frank-hoogerbeets.jpg

HERKESE TEK TEK UYARDI


Mart ayının ilk haftasında Dünya, Merkür ve Satürn gezegenlerinin birbirine çok yakınlaşacağını ifade eden Hoogerbeets, Mart ayının ilk haftasının oldukça kritik olduğuna değindi. Mart ayının ikisinde kritik gezegen geometrisinin görülebileceğini ifade eden Hoogerbeets şu açıklamalarda bulundu:

"Bu çok önemli olacak. Ayın 2’sinde 9 saat içerisinde Dünya’yı da içeren bir gezegensel kavuşum olacak. Bu Dünya, Merkür ve Satürn olacak. Bu kritik olacak.

hoogerbeets-tahmin.jpg

ŞİDDETLİ DEPREMLER YAŞANABİLİR

Mart ayının 3'ü ve 4’ünü işaret eden uzman isim sismik olayların büyüklüğüne dikkat çekti. Mart ayının altısında ya da 7'sinde Dolunay görülebileceğini de ifade Hoogerbeets, abartmadığını ya da korku yaratmaya çalışmadığını vurguladı. Bunun bir uyarı olduğunun altını çizen uzman isim, kritik gezegen geometrisinin sismik olaylara neden olduğunu ve bu durumun küçümsenmemesi gerektiğini aktardı.

Mart ayının ilk haftasında büyüklüğü altının üzerinde olan birden fazla sismik olay görülebileceğine değinen Hoogerbeets, “Bilmenin bir yolu yok. Yine 7’nin çok üzerinde, 8’in çok üzerinde bir sismik olay olabilir" şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN