Bu illerde yaşayanlar daha az ödeyecek! Yüzde 50 indirim geldi: Sadece 5 TL'ye satılacak

Bu illerde yaşayanlar daha az ödeyecek! Yüzde 50 indirim geldi: Sadece 5 TL'ye satılacak

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte oruç ibadetini yerine getirmek üzere milyonlarca vatandaşımız bugün itibariyle sahura kalktı. İftar vaktinin yaklaşmasıyla birlikte Ramazan pidesine yönelik ilgi ve alakada artış görülüyor. Belediyeler tarafından alınan karar ile birlikte Ramazan pidesi fiyatlarında farklı şehirlerden farklı ilçelerden haberler gelmeye devam ediyor. Bazı belediyeler tarafından alınan kararlara göre Ramazan pidesi fiyatları yarı yarıya indirildi. İşte tüm detaylar...

PİDE FİYATLARIDNA YÜZDE 50 İNDİRİM

11 ayın sultanı olarak bilinen Ramazan ayı nihayet geldi. Oruç ibadetini yerini getirmek isteyen milyonlarca vatandaş bugün itibariyle sahura kalktı. İslam aleminin heyecanla beklediği Ramazan ayı gelmesiyle birlikte pide fiyatlarında değişiklik gündemde yerini aldı.

Pide fiyatlarında yaşanan değişiklik ve araştırmalar sonucunda birçok üründe zam görüntülendi. Ramazan pidesi de gelen zamlardan nasibini aldı. Ramazan ayına girmeden bir gün önce yapılan açıklama ile birlikte Ramazan pidesi fiyatlarının 10 lira olacağı ifade edildi.

Ramazan pidesine dair yapılan fiyat açıklaması ile birlikte İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından da fiyat açıklaması geldi. Yapılan açıklama ile birlikte İstanbul ve Ankara'da 300 gram ramazan pidesinin fiyatı 5 TL olarak belirlendi. Konuya dair belediyeler tarafından açıklamalar geldi.

39296-1.jpg

ANKARA VE İSTANBUL'DAN RAMAZAN PİDE İNDİRİMİ!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından alınan karar ile birlikte ramazan ayı boyunca ramazan pideleri 10 TL yerine 5 TL karşılığında satılacak. 300 gram ramazan pidesinin fiyatı 5 TL olarak belirlenirken için açıklamalar yapıldı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklama ile birlikte Ramazan ayı boyunca vatandaşlara uygun fiyatlı pide üretimini başlattığı ifade edildi. İndirimli ramazan pidesini Başkent Market şubelerinden alınabileceğini belirtti. Yapılan anlaşma konusunda 300 gramlık pide fiyatı 5 TL olarak belirlendi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan paylaşımda ise #Ramazan etiketi ile birlikte 300 gramlık pide fiyatları 10 TL'den 5 TL'ye düşürüldü. Halk Ekmek büfelerinde geçerli olan indirimden tüm İstanbul halkı faydalanacak. İstanbullulara lezzetli ve ucuz ekmeği sunmaya devam edilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN