Bu kez fena halde vuracak! Türkiye kırmızıya boyandı: Öğle saatlerinde herkes dikkat olsun

Bu kez fena halde vuracak! Türkiye kırmızıya boyandı: Öğle saatlerinde herkes dikkat olsun

Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika açıklaması ile o şehirlere tek tek uyardı. Yarın öğle saatleri itibariyle yağışların yüzünü göstereceği belirtilirken açıklamalarda peş peşe geldi. İşte güncel hava durumu tahmin raporları…

Güncel hava durumu tahmin raporları yakından takip edilirken MGM tarafından yapılan son dakika uyarısı ile vatandaşlar. Uzun süredir devam eden yağışlar vatandaşı canından bezdirirken yeni bir yağış dalgasının görüleceği aktarıldı. İşte güncel hava durumu tahmin raporları…

YAĞIŞLAR YENİDEN GELİYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamalar doğrultusunda yurdun iç ve batı kesimlerinde parçalı ve çok bulutlu bir havanın etkili olacağı belirtildi. İç Ege, Batı Akdeniz’in iç kesimleri, Balıkesir, Bursa, Bilecik, Sakarya, Osmaniye, Eskişehir ve Bolu çevreleri, Hatay’ın kıyı kesimleri ile Doğu Akdeniz’in Toroslar kesiminde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların etkili olacak aktarıldı. Diğer bölgelerde az bulutlu ve açık bir havanın görüleceği belirtildi.

yagislar.jpg

MARMARA


Bölge genelinde az bulutlu ve açık bir hava etkili olurken doğu kesimlerinde parçalı ve çok bulutlu bir hava etkili olacak. Balıkesir, Bursa, Bilecik ve Sakarya çevrelerinde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar etkisini gösterecek.

saganak-yagis-1.jpg

EGE

Bölge genelinde az bulutlu ve açık bir hava etkili olurken bölgenin iç kesimlerinde parçalı ve çok bulutlu bir hava etkisini gösterecek. Bölge genelinde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar etkili olabilir.

yagis-yagmur-1.jpg

AKDENİZ


Bölge genelinde az bulutlu ve açık bir hava etkili olurken zaman içerisinde iç kesimlerde parçalı bulutlu bir hava etkisini gösterecek. Batı Akdeniz'in iç kesimleri ile birlikte Osmaniye çevreleri, Hatay'ın kıyı kesimleri ile Doğu Akdeniz'in Toroslar kesiminde yerel olmak üzere sağlık ve gök gürültülü sağanak yağışları etkisini gösterecek.

hava-yagis.jpg


BATI KARADENİZ


Bölge genelinde az bulutlu ve açık bir hava etkili olurken bölgenin iç kesimlerinde parçalı ve çok bulutlu bir hava etkisini gösterecek. Bolu çevrelerinde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar görülecek.

yagis.jpg


ORTA ve DOĞU KARADENİZ


Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

hava-yagisli.jpg

DOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

yagmur-yagdi.jpg​​​​​​​

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN