Fenerbahçe'nin anlaştığı futbolcunun transferi iptal oldu! Nedeni ise taraftara saç baş yoldurttu

Fenerbahçe'nin anlaştığı futbolcunun transferi iptal oldu! Nedeni ise taraftara saç baş yoldurttu

Yeni sezonun transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin, prensip anlaşmasına vardığı oyuncu transferi rafa kalktı. Ünlü oyuncunun transferinin yatmasının nedeni ise taraftarı üzdü. İşte, son dakika Fenerbahçe transfer haberleri...

Geride bıraktığımız sezonda şampiyonluğu ezeli rakibi Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe, 2023-24 sezonuna zafer parolasıyla hazırlanıyor. Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'ye kötü haber geldi.

BREZİLYALI FUTBOLCUNUN TRANSFERİ YATTI

Fenerbahçe'nin bir süredir peşinde olduğu Brezilyalı futbolcudan vazgeçtiği iddia edildi. Sarı-lacivertlerin prensip anlaşmasına vardığı Rodrigo Becao transferini rafa kaldırdığı kaydedildi.

NTV Spor'un İtalyan basınından derlediği habere göre, Fenerbahçe, Rodrigo Becao transferinden vazgeçti. Sarı-lacivertlilerin bu kararında Udinese'nin 12 milyon Euro'luk bonservis talebinin olduğu haber detayında yer aldı.

rodrigo-becao-fenerbahce.jpg
Rodrigo Becao

BONSERVİS BEDELİ YÜKSEK GELDİ

Rodrigo Becao'nun İtalyan ekibinden ayrılmak istediği belirtilse de sözleşmesinin son yılına giren bir oyuncu için 12 milyon euronun çok yüksek bir rakam olduğu vurgulandı.

Geride bıraktığımız sezonda ligde 28 maça çıkan 27 yaşındaki Brezilyalı stoper, 2 gol 1 asistlik katkı verdi. Udinese, Rodrigo Becao'yu 4 yıl önce Bahia'dan 1.6 milyon euro karşılığında transfer etmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN