Kararan derz aralarını bu yöntemle bembeyaz yapın! Sadece 5 dakikada mucizeye şahit olun

Kararan derz aralarını bu yöntemle bembeyaz yapın! Sadece 5 dakikada mucizeye şahit olun

Küflenmiş banyo derz aralarını tek seferde temizlemenin formülü bulundu. Bu yöntem sayesinde küflü derz aralarını kısa sürede temizleyebileceksiniz. İşte, çıkmayan derz nasıl temizlenir? Derz aralarındaki siyah lekeler nasıl çıkar? Eskimiş derz nasıl temizlenir? İşte, derz aralarını bembeyaz yapan püf noktaları...

Banyo derz aralarındaki inatçı lekeleri, çamaşır suyu kullanmadan sağlıklı bir şekilde temizlemek mümkün.

Çamaşır suyu, etkili temizlik ürünlerinden biri fakat içeriğinde bulunan kimyasallar dolayısıyla insan sağlığını olumsuz etkileyebiliyor.

Banyo derz arasındaki küf lekelerinden, çamaşır suyundan 10 kat daha etkili doğal yöntemle kısa sürede kurtulabilirsiniz.

derz-lekesi-nasil-temizlenir.jpg

DERZ ARALARI TEMİZLİĞİ NASIL YAPILIR?

Banyo derz arasında bulunan küf lekelerini kısa sürede temizleyebilmek için karbonat, sirke ve limon suyu ile bir karışım hazırlayın.

Uygun bir kabın içerisinde karbonat, sirke ve limon suyunu macun formuna gelecek şekilde güzelce karıştırın. Ardından küflenen derz aralarına hazırladığınız bu karışımı sürün ve bir miktar kadar bekleyin.

Bekleme süresinden sonra ister bir fırça yardımıyla isterseniz de sünger vasıtasıyla derz aralarını ovalamaya başlayın. Kısa bir temizleme sürecinden sonra tüm küf lekelerinden arındığını göreceksiniz.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN