Instagram ve Facebook ücretli oldu! Mavi tik dönemi başladı, fiyatı ise dudak uçuklattı

Instagram ve Facebook ücretli oldu! Mavi tik dönemi başladı, fiyatı ise dudak uçuklattı

Meta şirketi, Facebook ve Instagram platformlarında mavi tik dönemini resmen başlattı. Ücret ödeyerek hesabına mavi tik alan kullanıcılar, platformun daha çok özelliğinden faydalanabilecek. Peki, Instagram, Facebook mavi tik ücreti ne kadar? İşte, Instagram ve Facebook mavi tik ücreti...

Mark Zuckerberg'in sahibi olduğu ABD'li yazılım şirketi Meta, geçtiğimiz şubat ayında Facebook ve Instagram için 'mavi tik' olarak bilinen onaylı hesap sistemini başlattı. Fakat özellik ilk olarak yalnızca Avustralya ve Yeni Zelanda'da aktif edildiği için faydalanmak isteyen milyonlarca insanın beklemesi gerekiyordu. 5 Temmuz 2023 Çarşamba günü itibarıyla Meta Verified sistemi Türkiye'de kullanıma sunuldu.

INSTAGRAM VE FACEBOOK'TA MAVİ TİK DÖNEMİ BAŞLADI

Meta Verified olarak adlandırılan yeni 'mavi tik' özelliği artık Facebook ve Instagram kullanıcıları için kullanıma açıldı. Bugün itibarıyla Türkiye dahil onlarca ülkede kullanıma açılan mavi tik için hemen başvuru yapabiliyorsunuz.

INSTAGRAM VE FACEBOOK MAVİ TİK ÜCRETİ NE KADAR?

Shiftdelete'ten Mert Can Aka'nın haberine göre, Facebook veya Instagram hesabını mavi tik almak isteyenler web sürümünde aylık 11.99 dolar (280 TL), iOS ve Android üzerinden ise aylık 14.99 dolar (390 TL) ücret talep ediliyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN