Buğra Kavuncu'ya saldıran zanlı tahliye oldu

Buğra Kavuncu'ya saldıran zanlı tahliye oldu

Geçtiğimiz Ağustos ayında, sokak ortasında Buğra Kavuncu'ya saldıran zanlı tahliye oldu.

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'ya, 20 Ağustos 2021 tarihinde sokak ortasında yumruklu saldırıda bulunan zanlı Sinan Oral tahliye edildi.

"Şüphelinin sabit ikametgah sahibi olduğu, soruşturmanın geldiği aşama ve mevcut delil itibariyle, olayın ardından delillerin toplandığı ve delilleri karartma şüphesinin bulunmadığı, cezanın alt ve üst sınırı, CMK'nin 253. maddesi uyarınca şüphelinin üzerine atılı suçun uzlaştırma kapsamında olması" ibarelerinin bulunduğu tahliye talebi Bakırköy 1.Sulh Ceza Hakimliği tarafından kabul edildi ve Oral için tahliye kararı verildi.

Buğra Kavuncu'ya saldırdıktan sonra 26 gün cezaevinde kalan Sinan Oral'ı, Silivri Cezaevi çıkışında Ülkü Ocakları'ndan arkadaşları karşıladı. Grup, Oral ile cezaevi çıkışında fotoğraf çekildi.

BUĞRA KAVUNCU: DAVAMIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIM

Kavuncu, bunun üzerine Twitter hesabından "Ben davamın her zaman takipçisi olacağım.
Ülkemin karanlık pusulara, tehditlere, saldırılara teslim olmaması için elimden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğim.
Bunu da Türkiye'de özgürce siyaset yapabilmeyi ve düşünce özgürlüğünü korumak amacıyla yapacağım." açıklamasını yaptı.

NE OLMUŞTU?

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, 20 Ağustos 2021 tarihinde saat 14.00 sıralarında, bir televizyon programına konuk olduğu stüdyodan ayrıldığı sırada sokak ortasında yumruklu saldırıya uğramıştı.

Firar eden saldırgan, yakalanıp Bakırköy Adliyesi'ne sevk edilmişti. Burada cumhuriyet savcısına ifade veren şüpheli, tutuklanması talebiyle hakimliğe sevk edilmişti. Nöbetçi Bakırköy Sulh Ceza Hakimliği, şüpheli Sinan Oral'ın "kasten yaralama" suçundan tutuklanmasına karar vermişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN