Buğra Kavuncu'ya saldıran zanlıya istenen ceza belli oldu

Buğra Kavuncu'ya saldıran zanlıya istenen ceza belli oldu

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'ya, 20 Ağustos 2021 tarihinde sokak ortasında yumruklu saldırıda bulunan zanlı Sinan Oral hakkında "basit yaralama" suçundan 1 yıla kadar hapisle cezalandırılması istendi. Saldırganın savunmasında 'antipati duyduğum için bir anlık sinirle vurdum' dediği ortaya çıktı.

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, 20 Ağustos 2021 tarihinde saat 14.00 sıralarında, Bakırköy'de bir televizyon programına konuk olduğu stüdyodan ayrıldığı sırada sokak ortasında yumruklu saldırıya uğramıştı.

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede müşteki Buğra Kavuncu’nun Bakırköy'de programa katıldığı, program sonrasında cadde üzerinde tanıklar ile sohbet ettiği, bu sırada kendisini sosyal medya ve aktif siyasette bulunuyor olması nedeniyle tanımakta olan şüphelinin müştekiye yönelerek herhangi bir şey söylemeden yumruk attığı ve olay yerinden uzaklaştığı belirtildi.

ANTİPATİ DUYDUĞU İÇİN BİR ANLIK SİNİRLE VURMUŞ

Sanık Sinan Oral’ın iddianamede yer alan savunmasında, araç satın almak amacıyla Bakırköy’de bulunduğu, müştekiyi cadde üzerinde görmesi üzerine antipati duyduğu için bir anlık sinirle vurduğunu söyledi.

Olay günü güvenlik kameraları üzerinde yapılan incelemede sanık ile bağlantılı olabileceği düşünülen 3 kişi tespit edildi. Kimliği tespit edilemeyen bu 3 kişi hakkında da tefrik kararı verilerek, ayrı soruşturma açıldı. Sanık Sinan Oral hakkında "basit yaralama" suçundan 4 aydan 1 yıla kadar hapisle cezalandırılması istendi. İddianame kabul edildi. Duruşma basit yargılama usulüyle yapılacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN