Burak Özçivit: Bunu yapanların yatacak yeri yok

Burak Özçivit: Bunu yapanların yatacak yeri yok

Oyuncu Burak Özçivit motoruna binip yangın bölgesine gitti. Bölgeden video çeken Özçivit, 'Buna yürek dayanmıyor yapanların yatacak yeri yok' dedi.

Türkiye’nin ormanlık ve turistik merkezlerinde devam eden yangınlara ünlü isimlerin tepkileri dinmek bilmiyor. Yangın bölgesinde video çeken oyuncu Burak Özçivit, yangınların sönmesi için mücadele edenlere teşekkür etti.

"YÜREĞİM DAYANMIYOR"

'Kuruluş Osman' dizisinde oynayan oyuncu Burak Özçivit de Instagram hesabından yangınlar hakkında açıklama yaptı. Ormanların yanışına yüreğinin dayanmadığını ifade eden Özçivit, orman yangınlarında emek veren ter döken herkese teşekkür etti.

burak-ozcivit.jpg

"YAPANLARIN YATACAK YERİ YOK"

Özçivit, paylaşımında; "Gözünün alabildiğine yanan ormanları görmek yürek dayanmıyor. Bunu yapanların gerçekten yatacak yerleri yok. Bu süreci kontrol etmek için çaba harcayan herkesin eline, emeğine, yüreğine sağlık hakkınız ödenmez. Bir an evvel bu afetten kurtulmak ve güzel günlerin gelmesi umuduyla" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN