Burası Afrika değil Türkiye! Dev yılan sokak ortasında dehşet saçtı... O ilimizde istila başladı!

Burası Afrika değil Türkiye! Dev yılan sokak ortasında dehşet saçtı... O ilimizde istila başladı!

Ülkemizde havaların serinlemesiyle birlikte yılanların yuvalarına girmesin beklenirken tam tersi yaşanıyor. Her geçen gün yılan haberleri dört bir yandan gelmeye devam ederken uzmanlardan korkutucu uyarı geldi. Burası Afrika değil Türkiye! Dev yılan sokak ortasında dehşet saçtı. O ilimizde istila başladı! Gördüğünüz gibi arkanıza bakmadan kaçın.

Yaz aylarında sıklıkla görülen yılan vakaları etkisini sürdürmeye devam ediyor. Havaların serinlemesiyle birlikte yılanların toprağa girmesi bekleniyordu ancak gelen haberler tüm Türkiye'yi ayağa kaldırdı. Burası Afrika değil Türkiye! Dev yılan sokak ortasında dehşet saçtı. Tek ısırığı ile sağlıklı bir insanı anında öldürüyor. Uzmanlar acil durum uyarısında bulundu. O ilimizde istila başladı!

hggh-12.jpg

Son dönemde yılan haberleri yoğun ilgiyle takip ediliyor. Hatay'dan gelen görüntüler herkesin tüylerini diken diken etti. Dünyanın en zehirli yılanı sokak ortasında dehşet saçtı.

BURASI AFRİKA DEĞİL TÜRKİYE!

Hatay'da lakabı 'cehennem' olan ve nesli tükenme tehlikesi altında bulunan bir boynuzlu engerek yılanı görüldü. Hatay'ın Karacami Mahallesi'nde sokakta telin üzerinde boynuz bir engerek vatandaşlar tarafından görüldü. Korkudan ne yapacağını şaşıran vatandaşlar durumu hemen itfaiye ekiplerine bildirdi.

DÜNYANIN EN ZEHİRLİ YILANI...

İhbar üzerine bölgeye giden Hatay Büyükşehir Belediyesi Payas İtfaiye Amirlği ekipleri hemen harekete geçti. Ekiplerin bulunduğu yerden aldığı engerek yılanı kontrollü şekilde doğaya salındı.

yeni-proje-24-001.jpg

UZMANLAR UYARDI: O İLİMİZDE YILAN İSTİLASI BAŞLADI

Paylaşılan görüntüler sonrası uzmanlardan son dakika uyarısı geldi. Artan yılan popülasyonu yüzünden yılan vakaların devam edeceğini belirten yetkililer, bölge halkını yılan saldırılarına karşı dikkatli olunması konusunda uyardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN