Burası Amerika değil Türkiye! Dev yılan yuva ararken yakalandı, gerisi dehşet... O ilimizde korkulan istila başladı

Burası Amerika değil Türkiye! Dev yılan yuva ararken yakalandı, gerisi dehşet... O ilimizde korkulan istila başladı

Yaz aylarının bitmesiyle birlikte yılanlar kış uykusu için yuva aramaya başladı. Ülkemizde de sıklıkla görülen yılan vakalarına bir yenisi daha eklendi. Burası Amerika değil Türkiye! Dev yılan yuva ararken görüntülendi, yaşananlar dehşet. Uzmanlar acil durum uyarısında bulundu. O ilimizde istila başladı!

El Nino'nun etkisiyle yaz ayları oldukça sıcak ve nemli geçti. Sıcak havalardan bunalan yılanlar insanların yaşam alanlarına dahil olmaya başlarken gelen son görüntüler herkesin ağzını açık bıraktı. Burası Amerika değil Türkiye! Dev yılan yuva ararken yakalandı, gerisi dehşet. Uzmanlar son dakika olarak uyardı. O ilimizde istila başladı! Gördüğünüz gibi arkanıza bakmadan kaçın.

hghghg-2023-10-21t095743-095.jpg

Son dönemde yılan haberleri sık sık karşımıza çıkmaya devam ederken Eskişehir'den gelen görüntüler tüyleri diken diken etti. Dev yılanı görenler kaçacak yer aradı.

BURASI AMERİKA DEĞİL TÜRKİYE!

Eskişehir'in en yüksek dağı olan Boz Dağı'na arkadaşlarıyla birlikte yürüyüşe giden Özlem Sarıkaya, gördüğü manzara karşısında şok geçirdi. Yürüyüş esnasında dev bir yılanı önlerinde fark eden grup, o anları cep telefonlarının kamerasıyla kaydetti.

DEV YILAN O YERE GİRMEK İSTERKEN...

Havaların soğuması ile kış uykusuna yatacağı tahmin edilen 1 buçuk ile 2 metre arasında uzunluğa sahip olan yılan, tepeye doğru tırmanarak kendine yer aradığı tahmin edildi.

ghgh-24.jpg

UZMANLAR SON DAKİKA OLARAK UYARDI: O İLİMİZDE İSTİLA BAŞLADI

Gelen görüntüler sonrasında uzmanlardan son dakika uyarısı geldi. Soğuk havalar ile birlikte yılanların kış uykusu için yuva aradığını belirten yetkililer, bu tarz durumların sıklıkla yaşanabileceğini ifade etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN