Burası Amerika değil Türkiye! Eve girmeye çalışırken yakalandı, camları ve pencereleri sıkı sıkı kapatın. İstila başladı!

Burası Amerika değil Türkiye! Eve girmeye çalışırken yakalandı, camları ve pencereleri sıkı sıkı kapatın. İstila başladı!

Havaların serinlemesiyle birlikte tüm Türkiye rahat bir nefes almıştı. Yılanlar soğuk havalar ile birlikte yuvalarına girdiği sanılıyordu ancak üst süte gelen haberler herkesi şoke etti. Antalya'dan sonra Elazığ'da da yılan vakası haberi geldi. Burası Amerika değil Türkiye! Eve girmeye çalışırken yakalandı, camları ve pencereleri sıkı sıkı kapatın. Uzmanlar son dakika olarak uyardı. Korkulan istila asıl şimdi başladı!

Yaz aylarından insanları bıktıran yılanlar tekrardan gün yüzüne çıkmaya başladı. Soğuk havalar ile birlikte yuvalarına girmesi beklenen yılanlar tekrardan topraktan fışkırmaya başladı. Antalya'dan gelen vaka haberi sonrası şimdi de Elazığ'dan korkunç görüntüler geldi. Burası Amerika değil Türkiye! Eve girmeye çalışırken yakalandı, camları ve pencereleri sıkı sıkı kapatın. Uzmanlar acil durum uyarısında bulundu. Gördüğünüz gibi arkanıza bakmadan kaçın.

BURASI AMERİKA DEĞİL TÜRKİYE! EVE GİRMEYE ÇALIŞIRKEN YAKALANDI

Yılan haberleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Daha önce Antalya'da görülen yılanlar bu sefer Elazığ'a sıçradı. Korkunç yılanlardan biri, bu kez de Elazığ'da bir eve girmeye çalışırken görüldü. Toprağın altına girmesi gerekirken evlere dalmaya başladılar.

CAMLARINIZI PENCERELERİNİZİ SIKI SIKI KAPATIN

Elazığ'ın Cumhuriyet Mahallesi'nde bir apartmanın birinci katında bulunan dairenin cam korkuluklarında yılanı gören vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler yılanı yakalayarak kavanoza aldı. Yılan daha sonra doğal yaşam alanına bırakıldı.

gfgfgf-2023-10-29t124815-268.jpg

UZMANLAR ACİL KODLA UYARDI: KORKUNÇ İSTİLA BAŞLADI

Gelen görüntüler sonrası uzmanlardan son dakika uyarısı geldi. Yetkililer havaların dengesizliğinden dolayı yılan vakalarının daha da artacağını belirterek bölge halkını yılan saldırılarına karşı uyardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN