Burası Amerika değil Türkiye! Tam 1.5 metre boyunda, soktuğu gibi felç ediyor: O ilimizde istila başladı!

Havaların ısınmasıyla birlikte birçok canlı kendini doğaya atmaya başladı. Bu canlıların içinde bazen korkunç yaratıklarda yer alabiliyor. Gelen son görüntüler ise herkesin ağzını açık bıraktı. Burası Amerika değil Türkiye! Tam 1.5 metre boyunda, soktuğunu anında felç edip öldürüyor. Uzmanlar üstüne basa basa uyardı. O ilimizde korkulan istila başladı!

Son dönemde yılan haberleri giderek artmaya başladı. Özellikle havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar kış uykusundan uyanırken gelen son görüntüler tüyleri diken diken etti. Burası Amerika değil Türkiye! 1.5 metre boyunda olan zehirli yılan bölge halkını ayağa kaldırdı. Soktuğunu anında felç edip öldürüyor. Uzmanlar son dakika olarak uyardı. O ilimizde istila başladı. Gördüğünüz gibi arkanıza bakmadan kaçın.

BURASI AMERİKA DEĞİL TÜRKİYE! TAM 1.5 METRE BOYUNDA

Elazığ’ın Alacakaya ilçesinde yürüyüşe çıkan bir şahıs gördüğü manzara karşısında şok geçirdi. Orta Doğu ve Orta Asya'da görülen yarı zehirli kocabaş yılanı ile karşı karşıya kalan vatandaş ne yapacağını şaşırdı. O anda tüyleri diken diken olan adam hemen cep telefonunu çıkararak yılanı kayda aldı. Yılanın 1.5 metre boyunda olduğu kaydedildi.

TEK ISIRIĞI ANINDA FELÇ EDİYOR

Alacakaya'nın Halkalı köyünde gezintiye çıkan bir kişi kayalık alanda kocabaş yılanını fark etti. Yılan kayalıkların arasında süzülerek giderken bir anda gözden kayboldu. Bu tür normal bir insanı soktuğu gibi felç ediyor ve ölüme kadar götürüyor.

yeni-proje-2024-04-14t134955-310.jpg

UZMANLAR UYARDI: O İLİMİZDE İSTİLA BAŞLADI

Uzmanlar ise havaların daha da ısınmasıyla yılan vakalarının daha da artacağını belirtti. Özellikle yetkililer bölge halkını yılan saldırılarına karşı dikkatli olunması konusunda çağrıda bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN