Burası Amerika değil Türkiye! Toprak altından süzüle süzüle çıktı, kıyamet yakındır: Uzmanlar uyardı o ilimizde istila başladı!

O ilimiz için korkulan uyarı yapıldı. Bu mevsimlerde toprak altına girmesi beklenen yılanlar ortalıkta dolaşmaya devam ediyor. Gelen son görüntüler ise ağızları açık bıraktı. Burası Amerika değil Türkiye! Toprak altından süzüle süzüle çıktı, kıyamet yakındır. Uzmanlar son dakika olarak uyardı. O ilimizde istila başladı!

Yaz aylarının aşırı sıcak geçmesinden dolayı yılanlar tüm bölgelere hızla yayıldı. Bu mevsimlerde toprak altına girmesi beklenen yılanlar halen ortalıkta gezmeye devam ediyor. O ilimizde gelen görüntüler ise herkesi şoke etti. Burası Amerika değil Türkiye! Dev yılan toprak altından süzüle süzüle çıktı. Uzmanlar acil durum uyarısında bulundu. O ilimizde korkulan istila başladı! Kıyamet yakındır, gördüğünüz gibi arkanıza bakmadan kaçın.

BURASI AMERİKA DEĞİL TÜRKİYE!

Son dönemde yılan haberleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Sivas'tan gelen görüntüler ise tüyleri diken diken etti.

Sivas'tan gelen görüntüler sonrası yüksek sıcaklıklar hissedilen Sivas, Kayseri, Elazığ, Malatya ve Diyarbakır için flaş bir uyarı yapıldı. Bu bölgelerde yaşayan vatandaşlarımız dikkat! Toprak altından çıkmaya başladılar.

TOPRAK ALTINDAN SÜZÜLE SÜZÜLE ÇIKTI: TAM 2 METRE BOYUNDA

Doğa yürüyüşü yapmak için Sivas'ın Divriği ilçesinde dolaşan Ümit Yalçın 2 metrelik koca engerek yılanını saniye saniye kaydetti. Görüntülenen yılanın zehirli olduğu öğrenilirken herkes gelen görüntülerle şok geçirdi. Yılanların halen toprak altına girmemesi sonucu çoğu kişi 'Bu bir kıyamet alameti' yorumunda bulundu.

burasi-amerika-degil-turkiye-toprak-altindan-suzule-suzule-cikti-kiyamet-yakindir-uzmanlar-uyardi-o-ilimizde-istila-basladi-1.jpg

UZMANLAR UYARDI: O İLİMİZDE İSTİLA BAŞLADI

Gelen görüntüler sonrasında uzmanlardan acil durum uyarısı yapıldı. Bölgede yaşayan vatandaşları uyaran yetkililer, yılan saldırılarına karşı dikkatli olunması konusunda uyardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN