Burası Amerika değil Türkiye! Topraktan fırlayan dev yılan çiftçiyi tek hamlede hastanelik etti... o ilimizde istila başladı!

Burası Amerika değil Türkiye! Topraktan fırlayan dev yılan çiftçiyi tek hamlede hastanelik etti... o ilimizde istila başladı!

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar kış uykularından uyandı. Doğaya akın eden yılanlar zaman zaman insan yaşamına dahil olurken gelen son görüntüler herkesi korkuttu. Burası Amerika değil Türkiye! Topraktan fırlayan dev yılan çiftçiyi tek hamlede hastanelik etti. Zehri ile anına öldürüyor. Uzmanlar bölge halkını uyardı. Korkunç istila başladı!

Yaz ayları ile birlikte yılanlar uykusundan uyandı. Avlanmak için doğaya akın eden yılanlar bu sefer insan yaşamına dahil oldu. Ülkemizde de sıklıkla görülen yılan vakalarına bir yenisi daha eklendi. Burası Amerika değil Türkiye! Topraktan fırlayan dev yılan çiftçiyi tek hamlede hastanelik etti. Uzmanlar son dakika olarak uyardı. O ilimizde istila başladı.

Son dönemde yılan haberleri vatandaşlar tarafından ilgiyle takip edilmekte. Havaların ısınmasıyla birlikte yılan vakaları hızla artarken Aydın'dan gelen son görüntüler herkesi korkuttu.

BURASI AMERİKA DEĞİL TÜRKİYE!

Ülkemizde birçok yılan türü bulunmakta. Özellikle yaz ayları ile birlikte yılan vakaları hızla artarken Aydın'ın Uzun Mahallesi'nden gelen görüntüler herkesi korkuttu. Tarlasında çalışan 48 yaşındaki M.A. dev yılan tarafından ısırıldı. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar üzerine bölgeye sağlık ekipleri sevk edildi.

ghghgh-2023-06-09t133029-385.jpg

TEK HAMLE İLE HASTANELİK ETTİ

Olay yerine gelen sağlık ekipleri M.A.'yı ambulans ile apar topar Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Hastanede tedavi altına alınan M.A.'nın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

ghhghg-2023-06-09t132951-887.jpg

UZMANLAR UYARDI: O İLİMİZDE İSTİLA BAŞLADI

Gelen haber sonrası uzmanlar bölge halkını yılan saldırılarına karşı uyardı. Özellikle havaların ısınmasıyla birlikte yılanların daha da görüleceğini belirten yetkililer, 15 Haziran'daki çiftleşme mevsimlerinden sonra yılanların daha saldırgan olmaları bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN