Burası Bodrum beachleri değil Van! Turistler akın akın gidiyor… köpük partileri, eğlence neler neler

Burası Bodrum beachleri değil Van! Turistler akın akın gidiyor… köpük partileri, eğlence neler neler

Biraz sonra görecekleriniz Bodrum’da bir beach değil tam olarak Van’da! Eğlenceli tatili uzakta aramayın, turistler bile akın akın oraya gidiyor. Köpük partilerinden eğlenceli aktivitelere kadar her şey burada…

Özellikle de yaz mevsiminde dolup taşan beach görüntülerini gördüğümüz zaman aklımıza hep Akdeniz ya da Ege kıyıları geliyor. Çoğu insan da yaz tatili için o tarafları tercih ediyor. Ama burası ne Bodrum sahili ne Antalya ne Çeşme… Burası Van’da cennet harikası bir yer. Duyan, gören herkes oraya koşuyor. Özellikle de turistlerin yeni durağı oldu. Köpük partileri ile eğlenceyi dibine kadar yaşıyorlar.

BODRUM’DAKİ BEACHLERİ ARATMIYOR

Yaz aylarında en çok değerlendirilen ülkelerden biri de Türkiye. Eşsiz doğası ile Akdeniz ve Ege kıyılarındaki muazzam sahilleri ile her yaz binlerce turist tarafından ziyaret ediliyor. Genellikle Akdeniz ya da Ege şehirleri tercih edilirken bu kez rotalar farklı yere çevrildi. Doğu’nun en özel ve en güzel illerinden biri olan Van, İranlı turistlerin gözdesi oldu.

van.jpg

Akşam saatlerinde eğlence mekanlarında vakit geçiren İranlı turistler, gündüz saatlerinde ise soluğu Van Gölü’nde alıyor.

van2.jpg

VAN GÖLÜ’NE AKIN ETTİLER

İranlı turistler, Van’ın ekonomisine önemli ölçüde katkı sağlıyorlar. Bol bol alışveriş yapmalarını yanı sıra Van Gölü’nden de sonun kadar faydalanıyorlar.

van3.jpg

Beach havasını aratmayan köpük partileri yaptıktan sonra kendilerini Van Gölü’nün serin sularına atıyorlar. Burada yüzmenin oldukça keyifli olduğunu paylaşan İranlı turistler, imkanı sunanlara da teşekkür ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN