Burdur Merkez TOKİ 2022 kura çekiliş sonuçları belli oldu

Burdur Merkez TOKİ 2022 kura çekiliş sonuçları belli oldu

Bugün gerçekleşen TOKİ Burdur Merkez Bozkurt Mahallesi kura çekilişi isim listesi sonuçlandı. Toplu Konut İdaresi vasıtasıyla ev sahibi olma hayali kuran adaylar tarafından, 2022 TOKİ kura sonuçları sorgulama sayfası sıklıkla ziyaret edildi.

Ev sahibi olma hayali kuranları, umutlarına bir adım daha yaklaştıran TOKİ çekilişleri için Burdur'da heyecanlı bekleyiş yaşandı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Burdur Merkez Bozkurt Mahallesi 2022 için noter huzurunda gerçekleşen çekilişin ardından TOKİ talihlisi 72 aileyi belirledi. 'Yatay Mimariyle Yükselen Türkiye' sloganlı hizmet anlayışı ile depreme dayanıklı binaları uygun fiyatlarıyla ailelerle buluşturan TOKİ, çekiliş sonuçlarıyla ailelerin yüzünü güldürdü.

TOKİ BURDUR KURA ÇEKİLİŞİ CANLI YAYIN TEKRARI

2022 TOKİ BURDUR MERKEZ MAHALLESİ KURA SONUÇLARI

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Burdur Merkez Bozkurt Mahallesi'nde inşa edilecek 655 adet konuttan 72 adedi için 17 Şubat 2022 Perşembe günü, hak sahibi belirleme çekilişi gerçekleştirildi.

Proje kapsamında 13 adet 2+1, 59 adet 3+1 konutlar için heyecanın doruğa çıktığı kura çekiminde vatandaşlar ev sahibi oldu. Noter huzurunda canlı yayın ile gerçekleşen TOKİ Burdur Merkez Bozkurt kura çekimi canlı da takip edildi.

Kura sonuçları, toki.gov.tr adresine giriş yaptıktan sonra, Kura Sonucu Sorgulama bölümünden görüntülenebilir.

Sonuçlar, aynı zamanda e-Devlet sistemi üzerinden de sorgulanabilmektedir. Bunun için T.C kimlik numarası ve e-Devlet şifresi ile giriş yapılmalıdır.

Kuraya katılan kişiler, kura sonuçlarını 'Hak Sahibi Kimlik No' kısmına bilgileri girerek öğrenebilir.

1-009.jpg

2022 TOKİ BURDUR MERKEZ MAHALLESİ İSİM LİSTESİ

TOKİ'nin Instagram, Facebook, Twitter hesapları ile Youtube kanalından canlı olarak yayınlanan Burdur Merkez Bozkurt Mahallesi çekilişi hak sahibi isim listesi ve kura sonuçları, TOKİ'nin resmi internet sitesi üzerinden duyurulacak.

TOKİ BURDUR MERKEZ MAHALLESİ KURA SONUÇLARI İSİM LİSTESİ

TOKİ DUYURULARI

TOKİ PROJELERİ

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN