Bursa hazırlıklarınızı yapın! Bir hafta boyunca sürecek... Meteoroloji tarih verip uyardı

Bursa hazırlıklarınızı yapın! Bir hafta boyunca sürecek... Meteoroloji tarih verip uyardı

Bursalılar dikkat! Şimdiden hazırlıklarınızı yapmaya başlayın! Etkisi bir hafta boyunca sürecek! Meteoroloji tarih vererek uyardı...

Marmara Bölgesi genelinde önümüzdeki haftadan itibaren hava sıcaklıklarında belirgin bir düşüş yaşanması bekleniyor. Meteoroloji tahminlerine göre, Bursa'da hafta sonundan itibaren kar yağışı geçişleri başlayacak.

Hafta sonuna kadar parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzünün ardından Bursa'da hava sıcaklıklarının 0 derecenin altına düşmesi öngörülüyor. Kar yağışının özellikle şehrin yüksek kesimlerinde etkili olması beklenirken, yeni haftanın başında dondurucu bir hava etkili olacak ve kar yağışı geçişleri devam edecek.

O TARİHTE KAR YAĞIŞI BAŞLAYACAK

bursa.webp

Meteoroloji uzmanları, Kocaeli, İstanbul, Yalova, Sakarya, Bursa ve Düzce için 11 Ocak'ı işaret ederek, bu tarihte bölge genelinde etkili olması beklenen kar yağışının bölgeyi beyaza bürüyeceğini belirtti. Hava sıcaklıklarının genellikle sıfırın altında seyredeceği bu dönemde meteoroloji, vatandaşların soğuk hava koşullarına karşı dikkatli olmaları ve günlük hayatlarını kar yağışına göre düzenlemeleri gerektiğine dikkat çekiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN