Bursa'da bir kadın başından vuruldu: Saldırgan yine erkek arkadaş

Bursa'da bir kadın başından vuruldu: Saldırgan yine erkek arkadaş

Bursa'da Nurten İnan ismindeki kadın, solist olarak çalıştığı mekandan çıktıktan sonra evine giderken, yolunu kesen erkek arkadaşı İ.A. tarafından tabancayla başından vuruldu. İnan, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılırken, saldırgan, gözaltına alındı.

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesi Sırameşeler Mahallesi Çatal Sokak'ta, saat 01.30 sıralarında meydana gelen olayda; bir gece kulübünde solist olarak çalışan Nurten İnan (41), mekandan ayrılıp evine giderken sokakta erkek arkadaşı İ.A. (46) ile karşılaştı. Bir süre sokakta konuşan ikili arasında tartışma çıktı. İkili yüksek sesle birbirlerine bağırırken, bu sırada İ.A. belinden çıkardığı tabanca ile Nurten İnan'a ateş etti.

İnan, başına isabet eden kurşunla yere yığıldı, İ.A. ise otomobille olay yerinden kaçtı. Silah seslerini duyan çevredekilerin ihbarı üzerine adrese, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

YARALANAN KADININ HAYATİ TEHLİKESİ VAR

Sağlık görevlisinin yaptığı kontrolde başına isabet eden kurşunla yaralı olduğu belirlenen İnan, ilk müdahalenin ardından Çekirge Devlet Hastanesine kaldırıldı. Nurten İnan'ın hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Polis ekipleri ise olay yerindeki incelemenin ardından yaptığı araştırma ile şüpheli İ.A.'yı kısa sürede yakalayıp gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN