Büyük depremden 3 ay önce uyarmıştı! Ünlü astrolog "6 şiddetinde deprem bekliyorum" diyerek yine uyardı

Büyük depremden 3 ay önce uyarmıştı! Ünlü astrolog "6 şiddetinde deprem bekliyorum" diyerek yine uyardı

6 Şubat tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin 3 ay öncesinde uyarılarda bulunan ünlü astrolog, yeni bir uyarıyla gündeme bomba gibi düştü. “6 şiddetinde deprem bekliyorum” diyen astrolog o tarihlere işaret etti. İşte konuya ilişkin detaylar…

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ili etkileyen 6 Şubat depremleri gündemini korurken, söz konusu bu depremden 3 ay önce ünlü astrolog Zuhal Taşçı, deprem tahminleriyle gündeme gelmişti. Öyle ki Gazeteci Sercan Kahveci ile YouTube üzerinde yaptığı 22 Kasım 2022 tarihli yayında “En yakın tarih 6 Şubat dolunayı ve 7 üzerinde deprem görebiliriz” açıklamalarında bulunmuştu. Bu tahmininden sonra gözleri üzerine çeken Zuhal Taşçı yeni bir tahminini daha paylaştı.

deprem4.jpg

O TARİHE DİKKAT ÇEKTİ

Zuhal Taşçı, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak, Uranüs - Jüpiter Kavuşumu’nu işaret etti. Bu kapsamda bazı uyarılar yapan Taşçı, şunları paylaştı:

“Senenin başından beri yılından beri yaptığım yayınlarda 2024 Mart-Nisan deprem hareketleri beklemeliyiz demiştim. Mart-Nisan tutulmaları ve üzerine 14 yılda bir gerçekleşen Uranüs - Jüpiter Kavuşumu depremleri tetikler. Geçtiğimiz günlerde hareketlenmeler başladı.

Deprem potansiyelleri 24 Nisan Akrep dolunayı ile yoğunlaşabilir. Dolayısı ile Nisan sonuna kadar deprem riski devam ediyor. Ortalama 6 şiddetine kadar deprem etkileri hissedilebilir.

  • Çürük yapılardan uzak durmak gerek.
  • Deprem yaratacak yeni fay hatları ortaya çıkabilir.
  • Sarsıntılar birbirini tetikleyebilir.
  • Kısa süreli yoğun hissedilen sarsıntılar olabilir.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN