Can Atalay'dan Hatay'da 2 çocuğun öldüğü prefabrikteki yangına tepki: Görevimi yapamıyor olmanın çaresizliği içerisindeyim

Can Atalay'dan Hatay'da 2 çocuğun öldüğü prefabrikteki yangına tepki: Görevimi yapamıyor olmanın çaresizliği içerisindeyim

Hatay'ın Samandağ ilçesinde prefabrik evde çıkan yangında anne, bir çocuğunu alıp çıkmayı başarırken, 4 ve 1 yaşlarındaki iki kardeş hayatını kaybetti. TİP milletvekili seçilen Can Atalay, iki çocuğun hayatını kaybetmesine ilişkin "Pazar günü haberleri gördükten sonra koğuştaki en zor gecelerimden biriydi. Alıkonulduğum bu ortamda Hatay’da yiten canlar için görevimi yapamıyor olmanın çaresizliği içerisindeyim." dedi.

Hatay'ın Samandağ ilçesinde Kahramanmaraş depremlerinden kurtulan anne ve 3 çocuğunun sığındıkları prefabrik evde yangın çıktı. Yangında anne, bir çocuğunu alıp çıkmayı başarırken, 4 ve 1 yaşlarındaki iki kardeş hayatını kaybetti. Elektrik kablosundan çıktığı değerlendirilen yangınla ilgili inceleme sürerken, ailenin birkaç defa eve elektrik saati takılması için Toroslar EDAŞ’ı aradığı ancak cevap verilmediği, elektrik saatinin ise yangından sonra takıldığı iddia edilmişti.

TİP Hatay milletvekili seçilen Can Atalay, çıkan yangında iki çocuğun hayatını kaybetmesine ilişkin "Pazar günü haberleri gördükten sonra koğuştaki en zor gecelerimden biriydi. Alıkonulduğum bu ortamda Hatay’da yiten canlar için görevimi yapamıyor olmanın çaresizliği içerisindeyim." diyerek tepki gösterdi.

Atalay X hesabından şu paylaşımı yaptı:

"Pazar günü haberleri gördükten sonra koğuştaki en zor gecelerimden biriydi. Alıkonulduğum bu ortamda Hatay’da yiten canlar için görevimi yapamıyor olmanın çaresizliği içerisindeyim. Depremin üzerinden yaklaşık bir yıl geçmesine rağmen hala hayatta kalma mücadelesi veren…"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN