Can Atalay'dan sitem: İçime sindiremiyorum

Can Atalay'dan sitem: İçime sindiremiyorum

CHP’li vekiller Uğur Bayraktutan ile Mahmut Tanal’ın bugün cezaevinde ziyaret ettiği Can Atalay, Yargıtay’ın tartışmalı kararının TBMM’de okunarak milletvekilliğinin düşürülmesini içine sindiremediğini söyledi.

CHP milletvekilleri Uğur Bayraktutan ve Mahmut Tanal, Silivri Cezaevi'nde kalan Can Atalay'ı ziyaret etti. Ziyaret sonrası yapılan açıklamada, Atalay'ın, Yargıtay 3. Ceza Dairesi tarafından verilen ve TBMM'de milletvekilliğinin düşürülmesine yol açan kararı içine sindiremediğini belirtti.

CHP'li Bayraktutan ve Tanal, Can Atalay'ın tutuklu bulunduğu Silivri Cezaevi'ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Tanal, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, Atalay'ın milletvekilliğinin anayasaya ve hukuka aykırı bir şekilde düşürülmesini içine sindiremediğini ve hukuki hataların düzeltilmesini umduğunu ifade etti.

yeni-proje-4-001.jpg
CHP milletvekilleri Mahmut Tanal ve Uğur Bayraktutan

CHP'li vekillerin Atalay ile yaptıkları görüşmenin detaylarını paylaşan Mahmut Tanal, Atalay'ın demokrasi ve insan hakları mücadelesine destek veren herkese selamlarını ilettiğini, moralinin yüksek olduğunu ve özgürlüğüne kavuşmayı umut ettiğini söyledi. Atalay, Yargıtay'ın kararını ve milletvekilliğinin düşürülmesini kabullenmediğini, Hatay halkının iradesine saygısızlık edildiğini ve mecliste temsil görevini yerine getirmek istediğini vurguladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN