Çayın ortasında nadir görülen canlı ortaya çıktı! Görenler telefonuna sarıldı: Hem de 3 tane birden

Çayın ortasında gördükleri o canlılar büyük şaşkınlık yarattı! Görenler hemen telefonuna sarıldı! 1 değil, 2 değil, tam 3 tanelerdi! O canlıların çay ortasındaki görüntüsü böyle kaydedildi...

Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinin ortasından geçen Çay'da, Dünya Doğa ve Doğal Kaynaklarını Koruma Birliği (IUCN) tarafından "nesli yok olma tehdidi altında" kategorisinde sınıflandırılan 3 su samuru, ilginç bir görüntü oluşturarak bölge sakinlerini şaşırttı.

su-samuru-goruldu.jpg

Hükümet Konağı çevresinde görevli olanlar ve çay kenarındaki vatandaşlar, suyun üzerinde yüzen 2 su samurunu fark ederek bu sevimli misafirleri izlemeye başladı. O anları cep telefonlarıyla kayıt altına alan vatandaşlar, suyun kenarındaki kayalık alana çıkan ve tekrar suya dalan su samurlarının sayısının 3 olduğunu fark etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN