Cem Yılmaz'dan Twitter kısıtlamasına tepki: Böyle bir zamanda pes

Cem Yılmaz'dan Twitter kısıtlamasına tepki: Böyle bir zamanda pes

Kahramanmaraş depreminin ardından birçok vatandaş sosyal medyadan koordine oluyordu. Ancak Twitter'a bugün erişim kısıtlandı. Komedyen Cem Yılmaz, Twitter'a erişimin kısıtlanmasına tepki göstererek "Hayat kurtarılması için faydası olabilecekken Twitter'a kısıtlama gelmesinin var mı bir açıklaması?" dedi.

Türkiye'yi yasa boğan depremin ardından birçok vatandaş sosyal medyadan koordine oldu ve yardımlaşma hareketleri oluşturdu. Öte yandan deprem bölgelerinde yaşananlar da sosyal medyadan paylaşıldı ve arama kurtarmanın yetersiz kalışı tepkilere neden oldu. Bugün ise sosyal medya platformu Twitter'a akşam saatlerinde erişime kısıtlama getirildi.

Konuya ilişkin henüz resmi bir açıklama gelmezken, binlerce kullanıcı Twitter’a giremediğini ve ancak VPN ile giriş yapabildiğini belirtiyor.

CEM YILMAZ: BÖYLE BİR ZAMANDA PES!

Komedyen Cem Yılmaz, Twittter'a kısıtlama getirilmesine tepki gösteren isimlerden biri oldu.

Yılmaz, “Hayat kurtarılması için faydası olabilecekken Twitter’a kısıtlama gelmesinin var mı bir açıklaması? 3 gündür bir sürü faydası aşikarken. Böyle bir zamanda ? Pes” ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN