Chance Perdomo motosiklet kazasında hayatını kaybetti

Chance Perdomo motosiklet kazasında hayatını kaybetti

Gen V ve Sabrina gibi yapımlarla öne çıkan 27 yaşındaki genç oyuncu Chance Perdomo, motosiklet kazasında hayatını kaybetti.

27 yaşındaki oyuncu Chance Perdomo, Netflix dizisi Chilling Adventures of Sabrina'daki rolüyle tanınıyordu. Chance Perdomo, bir motosiklet kazasında yaşamını yitirdi.

İngiliz-Amerikalı yıldız, Los Angeles'ta doğdu ve Southampton'da büyüdü. 2019'da Bafta Televizyon Ödülleri'nde en iyi erkek oyuncu adayı gösterilmişti.

KAZANIN AYRINTILARI BELLİ DEĞİL

Perdomo'nun menajeri, "Yaşama karşı doyumsuz iştahı, onu tanıyan herkes tarafından hissedildi" dedi. Ancak kazanın ayrıntıları paylaşılmadı.

Perdomo, Chilling Adventures of Sabrina'daki Ambrose Spellman rolünün yanı sıra Amazon Prime'ın Gen V dizisinde de Andre Anderson karakterini canlandırdı.

1kapak.jpg

Hukuk okuyan Perdomo, oyunculuk kariyerine 2017'de CBBC dizisi Hetty Feather'da rol alarak başladı. 2019'da Bafta'nın "Çığır Açan İngilizleri" arasında gösterildi.

Perdomo, geçmişte BBC Newsbeat'e verdiği demeçte, Londra'da kuryelik yapan Jerome Rogers'ın borç batağına saplanıp intihar etmesini konu alan belgesel "Killed by My Debt"e gelen tepkilerden etkilendiğini söylemişti.

O dönemde Southern Daily Echo'ya verdiği demeçte, "Şu anda bulunduğum yere şöhret için değil, sadece oyunculuğa olan tutkum sayesinde geldim" ifadelerini kullanmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN