CHP Milletvekili Ali Mahir Başarır'dan işleme alınmayan suç duyurusuna sert tepki

CHP Milletvekili Ali Mahir Başarır'dan işleme alınmayan suç duyurusuna sert tepki

İYİ Parti Erzurum İl Başkanlığı, rüşvet iddialarının araştırılması istemiyle Erzurum Adalet Sarayında suç duyurusunda bulunmuştu. Savcılık tarafından reddedilen başvuru için CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır bugün sosyal medya hesabından sert tepki gösterdi.


İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar ve Erzurum Teşkilatı; son günlerde rüşvet iddialarıyla gündemde olan eski Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı Ali Fuat Taşkesenlioğlu, kardeşi AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, Zehra Taşkesenlioğlu'nun eşi Ünsal Ban ve Cumhurbaşkanı danışmanları Serkan Taranoğlu ile Salih Tarakçı hakkında Erzurum Adalet Sarayında suç duyurusunda bulunmuştu. Ancak savcı suç duyurusunu kabul etmemişti. Kırkpınar, Adalet Sarayı önünde yaptığı açıklamada ise yapılan başvurunun çeşitli bahanelerle kabul edilmediğini dile getirmişti.

CHP Mersin Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Üyesi Avukat Ali Mahir Başarır bugün işleme alınmayan suç duyurusuna ilişkin olarak tepkisini sosyal medyadan şu sözlerle dile getirdi:

"İyi Parti Erzurum il Başkanlığı, AKP milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, kardeşi ve eşi hakkında suç duyurusunda bulunmak istemiş , Erzurum cumhuriyet Savcılığı başvuruyu işleme almamış! Artık takipsizlik kararı verme zahmetinde bile bulunmayan bir yargı var ve yaptıkları bir suç!"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN