CHP'de kritik zirve: Kılıçdaroğlu ile İmamoğlu görüşecek

CHP'de kritik zirve: Kılıçdaroğlu ile İmamoğlu görüşecek

Seçim sonrası siyasette hareketliliğin devam ettiği CHP'de kritik zirve gerçekleşecek. MYK toplantısının ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bir araya gelmesi bekleniyor.

Bugün Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında Merkez Yönetim Kurulu toplantısı gerçekleştirecek CHP'de kritik bir zirve de yapılacak. İmamoğlu ve Kılıçdaroğlu arasında geçecek olan toplantının ardından herhangi bir basın açıklaması yapılmayacağı söyleniyor.

İMAMOĞLU VE KILIÇDAROĞLU'NDAN KRİTİK GÖRÜŞME

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ardından yaptığı açıklamasında 'her şey yeniden başlıyor' vurgusu yapmıştı. Dikkat çeken bir açıklamasında ise 'kimse endişe etmesin' şeklinde oldu.

İmamoğlu sözlerine son verirken umutsuzluğun olmaması gerektiğine parmak basarak, 'Unutmayın; Değişmeyen tek şey değişimdir' ifadelerini kullanmıştı.

Kılıçdaroğlu'nun CHP'deki bazı isimlerin istifalarını istemesi de ikilinin arasında geçecek tartışma konuları arasında olacağı bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN