CHP'den Haluk Levent'e Hatay sürprizi! Levent'in cevabı belli oldu!

CHP'den Haluk Levent'e Hatay sürprizi! Levent'in cevabı belli oldu!

CHP yönetiminin attığı yeni bir adımla Haluk Levent’e Hatay sürprizi yapılmıştı. Siyaset camiası Haluk Levent’ten gelecek cevabı beklerken ünlü sanatçının cevabı netleşti.

ZEYNEP ORHAN

Hem sanatçı kişiliği hem de yardımsever kişiliği ile Türkiye’nin en sevilen isimleri arasında yer alan Haluk Levent, özellikle de Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinden sonra sık sık gündeme gelmeye başlamıştı. Öyle ki siyasi isimlerin de sıklıkla andığı bir sanatçı haline gelen Levent’e CHP tarafından sürpriz bir teklif götürüldü. Haluk Levent ise merakla beklenen cevabı verdi.

CHP yönetimi, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı için sürpriz bir isimle görüştüğünü açıkladı. O isim, Türkiye'nin sevilen sanatçılarından ve yardımseverliğiyle tanınan Haluk Levent. Mecut aday Lütfu Savaş bölge halkından tepki gördüğü için CHP yönetimi yeni arayışlara girmişti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Murat Ağırel, Levent'e teklif götürdüklerini ve Levent'in teklifi reddettiğini açıkladı. Ağırel, Levent'in yoğun programı ve sanatına odaklanma isteği nedeniyle teklifi geri çevirdiğini belirtti.

yeni-proje-5-003.jpg

LEVENT'İN REDDETME NEDENİ:

  • Yoğun programı
  • Sanatına odaklanma isteği

CHP'NİN HATAY PLANI:

  • Levent'in adaylığıyla Hatay'da büyük bir ivme kazanmayı umuyorlardı.
  • Levent'in geniş kitlelere hitap eden bir isim olması ve Hatay'da sevilmesi önemli bir etkendi.

SEÇİM SONUÇLARINA ETKİSİ:

  • Levent'in reddi, CHP'nin Hatay'daki seçim stratejisini etkileyebilir.
  • CHP, yeni bir aday belirlemek için çalışmalarına başlayacak veya mevcut başkan Lütfu Savaş'la devam edecek.

SOSYAL MEDYA TEPKİLERİ:

  • Levent'in adaylığına dair sosyal medyada büyük bir ilgi vardı.
  • Levent'in reddi sonrası ise farklı görüşler dile getirildi.

yeni-proje-6-002.jpg

CHP'nin Haluk Levent'e teklif götürmesi Hatay seçimlerine damga vuran bir gelişmeydi. Levent'in teklifi reddetmesi ise CHP'nin planlarını değiştirdi. Önümüzdeki süreçte CHP'nin Hatay için yeni bir aday belirlemesi veya tepkilere rağmen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfu Savaş'la yola devam ederek seçim stratejisini buna göre şekillendirmesi bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN