CHP’li Alp açıkladı: AK Partili başkan uyuşturucu paketleriyle türbeye duaya gitti

CHP’li Alp açıkladı: AK Partili başkan uyuşturucu paketleriyle türbeye duaya gitti

İnan Akgün Alp, Diyarbakır’a giden bir araçta ele geçirilen 44 kilogram uyuşturucuya ilişkin davada, sanıklardan birinin AK Parti’nin Kayapınar eski ilçe başkanı olduğunun dosyaya yansıdığını söyledi.

Kars Milletvekili İnan Akgün Alp, TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada, Diyarbakır’a giden bir araçta ele geçirilen 44 kilogram uyuşturucuya ilişkin görülen davada ortaya çıktığını belirttiği bilgileri kamuoyuyla paylaştı.

Alp, uyuşturucuyu taşıdığı öne sürülen kişinin AK Parti Kayapınar eski ilçe başkanı olduğunun dosyada yer aldığını ifade etti. Aynı kişinin korucu olduğunu, adına tahsisli iki plaka bulunduğunu ve hakkında devlet tarafından koruma kararı verildiğinin de dosyaya yansıdığını ileri sürdü.

“YÜCE DİNİMİZİ ALET ETMESİNLER”

Konuşmasında, söz konusu kişinin Diyarbakır’a giderken yolda bir türbede durarak dua ettiğinin tespit edildiğini de aktaran Alp, bu tabloya dikkat çekti.

Alp, Genel Kurul konuşmasında, “Uyuşturucu ve siyaset ilişkisinde yüce dinimizi alet etmesinler” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN