CHP'li başkandan AK Parti'ye geçen isme sert tepki! Masaya yumruğunu vurdu 'Hakkımı helal etmiyorum' dedi

Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi'nde Başkan Özlem Çerçioğlu, İYİ Parti'den AK Parti'ye geçen Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan için konuştu. Çerçioğlu, masaya yumruğunu vurup, "Hakkımı helal etmiyorum" dedi.

Bugün gerçekleşen Aydın Büyükşehir Meclis Toplantısı'na, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan'ın AK Parti'ye geçmesi gündem konusu oldu. AK Parti Meclis Üyesi Mustafa Arı, Nazilli Belediye Başkanı Özcan'ın AK Parti'ye katıldığını bildirdi.

Mustafa Arı, Kürşat Engin Özcan'ın AK Parti'ye katılımını, "An itibarıyla Nazilli Belediye Başkanı sayın Kürşat Engin Özcan AK Parti ailesine katıldı. Katılımdan dolayı duyduğumuz memnuniyeti ifade ediyorum. Biz diyoruz ki, inandık hakka, hatta güvendik halka, biz herkesi bekliyoruz bu geniş bir halka. Bize katılmak isteyen arkadaşlarımızı davete devam ediyoruz" ifadeleri ile duyurdu.

"MİLLET İTTİFAKI'NIN OYUYLA SEÇİLDİ"

Mustafa Arı'nın bu duyurusunun ardından Meclis oturumuna başkanlık yapan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu söz hakkı alıp, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan'ın "Millet İttifakı'nın oyu ile seçildiğini" anımsattı ve şu şekilde konuştu:

"Halka güvendik dediniz değil mi? Halkın oyu Cumhur İttifakı’na değil, Millet İttifakı’naydı arkadaşlar. Ben o bölgede çalıştım. Emeklerimle kazanıldı. Hakkımı helal etmiyorum."

MASAYA YUMRUĞUNU VURDU

Başkan Özlem Çerçioğlu, ifadeleri sonrası kürsüye yumruğunu vurarak Meclis toplantısından ayrıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN