CHP'li Gürsel Tekin'den Bülent Arınç'a: Milleti kaosla tehdit etmeyin, bırakın artık şeytanlığı

CHP'li Gürsel Tekin'den Bülent Arınç'a: Milleti kaosla tehdit etmeyin, bırakın artık şeytanlığı

CHP'li Gürsel Tekin, depremler nedeniyle “Bu şartlarda 18 Haziran’da seçim olmayabilir. Uzlaşma olmazsa, kaos ortaya çıkar” açıklamasıyla tartışma yaratan eski TBMM Başkanı Arınç'a sert tepki göstererek, "Milleti kaosla tehdit etmeyin. Bırakın artık şeytanlığı" dedi.

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki iki deprem 11 ilde büyük yıkıma neden oldu, afet bölgesinde 3 ay süreyle OHAL ilan edildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından 14 Mayıs olarak açıklanan seçim tarihinin ertelenmesi tartışmaları sürerken, CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, "Genel başkanlar, grup başkanlarıyla toplanır da aynı fikre varırsa 400’ün üzerinde oyla anayasa değişikliği Meclis'ten geçebilir. Yok böyle bir uzlaşma olmazsa, kaos ortaya çıkar" diyen AK Parti'nin kurucularından eski TBMM Başkanı Arınç'a sert tepki gösterdi.

"BIRAKIN ARTIK ŞEYTANLIĞI"

Arınç'ın sözlerini Twitter'dan alıntılayan Tekin, şunları ifadeleri kullandı:

"Milleti kaosla tehdit etmeyin. Bu felaketin üstüne bir de 'nasıl kaos çıkartırız' diye plan yapmayın. Bırakın artık şeytanlığı. Anayasa açık, seçime 4 ay var, YSK işini yapacak, sandık milletin önüne gelecek, millet kaderine karar verecek.

Bülent beye açıkça söylüyorum bir kaos tertibinin, anayasayı ilga etme girişiminin parçası olmayın. Kozmik oda operasyonu gibi millete ağır bedeller ödeten, devleti beka sorunuyla karşı karşıya bırakan planların aracı haline gelmeyin. Anayasa uygulanacak. Bu kadar açık, net."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN