Demirtaş: Sayın Arınç, sizi halen dinliyorsa istifa etmesini söyleyin

Demirtaş: Sayın Arınç, sizi halen dinliyorsa istifa etmesini söyleyin

Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, eski TBMM Başkanı Bülent Arınç'ın "seçimin ivedilikle ertelenmesi" gerektiğini söylemesine karşılık, ""Sayın Arınç, sizi halen dinliyorsa ona deyin ki, istifa edip siyaseti bıraktığını açıklasın. Sandıkta yaşayacağı ağır hezimetten daha iyi bir siyasi son olur, kendisi için. On binlerce canımız gitti. Yüz binlercemiz yaralı, evsiz... İSTİFA etmesi için daha ne olmalı!" açıklamasını yaptı.

Edirne Cezaevi'nde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, eski TBMM Başkanı ve eski Cumhurbaşkanı İstişare Kurulu üyesi Bülent Arınç'ın, deprem felaketinin ilk haftasında yaptığı "seçimin ivedilikle ertelenmesi" gerektiğine ilişkin açıklamasına sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı isim vermeden istifaya çağıran Demirtaş, şu paylaşımda bulundu:

"Sayın Arınç, sizi halen dinliyorsa ona deyin ki, istifa edip siyaseti bıraktığını açıklasın. Sandıkta yaşayacağı ağır hezimetten daha iyi bir siyasi son olur, kendisi için. On binlerce canımız gitti. Yüz binlercemiz yaralı, evsiz... İSTİFA etmesi için daha ne olmalı!"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN