CHP'li Gürsel Tekin'den 'Muharrem İnce' paylaşımı

CHP'li Gürsel Tekin'den 'Muharrem İnce' paylaşımı

CHP Milletvekili Gürsel Tekin, Muharrem İnce'nin cumhurbaşkanı adaylığından çekilmesinin ardından "Sayın Muharrem İnce, Halil İbrahim Sofrası’na hoşgeldiniz. Her şey Türkiye için" paylaşımında bulundu.

Türkiye'nin tek gündemi olan kritik seçime üç gün kala, cumhurbaşkanı adaylarından Muharrem İnce, "adaylıktan çekildiğini" söyleyerek, kendisine oy verilmemesini istedi. İnce'nin açıklamasına yorumlar gelmeye başlarken, konuyla ilgili CHP'den konuşan ilk kişi İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin oldu.

Gürsel Tekin, "Sayın Muharrem İnce, Halil İbrahim Sofrası’na hoşgeldiniz. Her şey Türkiye için" paylaşımında bulundu.

"Halil İbrahim Sofrası", son zamanlarda Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Türkiye'de her kesimden insanın bir arada huzurla yaşaması vaadini temsil eden bir deyim olarak öne çıkıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN