CHP'li ilçe başkanı duyurdu: Müşahidin kaburgalarını kırdılar

CHP'li ilçe başkanı duyurdu: Müşahidin kaburgalarını kırdılar

Türkiye genelinde 17.00 itibariyle sandıklar kapanırken, CHP Esenler İlçe Başkanı Kemal Şahin, ilçedeki bir okulda görevli müşahidin AKP ve MHP’li üyeler tarafından darp edildiğini duyurarak müşahidin kaburgalarının kırıldığını ve hastanede olduğunu kaydetti.

CHP Esenler İlçe Başkanı Kemal Şahin, “Esenler Fatih Mahallesi’ndeki Şehit Muhammed Aksu okulunda 1091 numaralı sandıkta görevli müşahidimiz Mehmet Eldem, sandıkta yapılan olumsuzluklara itiraz ettiği için AKP ve MHP’li üyeler tarafından darp edildi, şu an Bakırköy Sadi Konuk Hastanesinde; kaburgaları kırık halde, müşahede altındadır” şeklinde kaydetti.

‘SEÇİMİ SAVAŞA DÖNÜŞTÜRMEYİN’

CHP’li Kaftancıoğlu da, “Seçimi bir savaşa dönüştürme eğiliminde olanlara attığınız ve sahip çıkacağınız her oyla engel olacaksın İstanbul!” diye yazarak “Olaya müdahale ederken saldırganlar tarafından darp edilen kolluk kuvvetlerimize de çok geçmiş olsun” ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN