CHP'li vekil ekran görüntüsüyle paylaştı: İmamoğlu'na destek afişleri için toplatma kararı

CHP'li vekil ekran görüntüsüyle paylaştı: İmamoğlu'na destek afişleri için toplatma kararı

CHP'li Murat Bakan, CHP İstanbul İl Başkanlığı'nın hazırladığı afişler hakkında polislere toplatma talimatı verildiğini iddia etti. Bakan, polis WhatsApp grubu olduğu öne sürülen bir gruptaki yazışmaları da paylaştı.

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, CHP İstanbul İl Başkanlığı'nın hazırladığı afişler hakkında toplatma kararı çıkartılmasıyla ilgili polis WhatsApp grubu olduğu öne sürülen bir gruptaki yazışmaları ekran görüntüsüyle paylaştı.

Bakan, kendisine polis memurları tarafından gönderildiği öne sürülen konuşmanın ekran görüntüsünü paylaşarak şu ifadeleri kullandı:

"BİZ DEVLETİN POLİSİYİZ, AKP’NİN POLİSİ DEĞİLİZ"

"Az önce polis kardeşlerimiz CHP İstanbul İl Bşk. hazırladığı afişler ile ilgili bu yazışmayı gönderdi. 'Sayın vekilim, biz devletin polisiyiz, AKP’nin polisi değiliz. Bu koşullarda nasıl polislik yapacağız? Talimat ile mahkeme kararı mı alınır, teşkilat rahatsız.' diyorlar. Toplatmak istedikleri afişi şimdi sadece İstanbul değil tüm Türkiye görecek"

fhoskk8xkbkpt0y.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN