CHP'li vekil, Mahmut Ustaosmanoğlu Hoca'nın cenazesine katıldı

CHP'li vekil, Mahmut Ustaosmanoğlu Hoca'nın cenazesine katıldı

Son yolculuğuna uğurlanan İsmailağa Cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu'nun cenaze törenine CHP İstanbul Milletvekili İlhan Kesici de katıldı. Törene CHP'den bir üst düzey katılım gerçekleşmesi, sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

Böbrek rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden İsmailağa Cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu'nun cenaze törenine binlerce insan akın ederken devlet erkanı da oradaydı.

DEVLET ERKANI ORADAYDI

Törene katılan isimler arasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Erdoğan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu da vardı.

CHP'DEN ÜST DÜZEY KATILIM

Düzenlenen cenaze törenine CHP İstanbul Milletvekili İlhan Kesici de katıldı. Bu durum sosyal medyada özellikle dikkat çekerek kısa sürede gündem oldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN