CHP'li Başarır'dan '199' isyanı: Telefonlarımız kilitlendi

CHP'li Başarır'dan '199' isyanı: Telefonlarımız kilitlendi

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, tam kapanmada seyahat etme zorunluluğu olan vatandaşların büyük sıkıntı yaşadığını belirterek İçişleri Bakanı Soylu'ya seslendi: İnsanlar 199 No'lu telefona ulaşamıyor, bize ulaşıyorlar. Telefonlarımız kilitlendi.

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, tam kapanma döneminde sağlık, iş, cenaze gibi önem arz eden durumlarda seyahat etme zorunluluğu olan vatandaşların büyük sıkıntı yaşadığını söyledi. 

"BAKAN ALKOL İLE İLGİLENECEĞİNE..."

Vatandaşların 199 numaralı 'Vatandaş Etkileşim Merkezi'ne ulaşamadığını belirten Başarır, Twitter'dan videolu mesaj paylaştı: "İçişleri Bakanı alkol yasağı ile ilgileneceğine, kameralara yasak koyacağına, insanların özel hayatına müdahale edeceğine, hastası olan insanların, seyahat etmek zorunda kalan vatandaşların sorularını çözebileceği bir sistemi kurmalıdır."

"BİR DEVLET BÖYLE YÖNETİLMEZ"

"Telefonlarımız kilitlendi" diyen Başarır, şunları kaydetti: "İnsanlar 199 No'lu telefona ulaşamıyor, bize ulaşıyorlar. Şu anda Kaymakam'a, Emniyet'e ulaşamıyorlar, valiye ulaşamıyorlar, İçişleri Bakanı alkolle uğraşıyor. İnsanları mağdur etmeye hakkınız yok. Bir devlet böyle yönetilmez."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN